| Btwinfected a întrebat:

Am 13 ani, nu mi-a mai venit ciclul de vreo 3 luni. Am vorbit cu mama si a spus ca mergem la doctor, adica la ginecolog. Cam ce se va intampla acolo? Mami mi-a spus ca nu se face control ginecologic la virgine, doar radiografii si etc. E adevarat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Iti va face o ecografie, atata tot. Si te va trimite si la endocrinolog pentru analize hormonale.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DA, este adevărat!

NU îţi face control fizic/vaginal, doar îţi palpează abdomenul/zona ovarelor şi îţi pune nişte întrebări.
Eventual, îţi face o ecografie ovariană/pelvină.

Toate cele bune.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

E o chestie doar de tratament

| Felys a răspuns:

Da,daca esti virgina medicul nu va baga degetul inauntru, himenul se vede cu ochiul liber si poti fi sigura ca nu baga nimic, o sa iti dea un tratament ca sa iti vina

| Hαppiηеss a răspuns:

Da este adevarat, fiind virgina medicul nu are voie sa umble acolo doar se va uita la vaginul tau iar daca este nevoie iti va face o ecografie.
Sa nu fi stresata, este foarte bine ca mergi la ginecolog.

| OlariuRox a răspuns:

Da e adevarat, nu are cum sa iti contol deoarece himenul tau nu e rupt, dar doctorul nu poate face nmc.