Nu-ti face probleme, ai o greutate cat se poate de normala pentru inaltimea ta.
Pentru a lua in greutate, trebuie sa tii cont de faptul ca este foarte important sa respecti cu strictete mesele zilei si sa nu sari peste nici una dintre ele.La micul dejun mananca 1-2 oua(fierte sau prajite, dar nu zilnic)si cateva felii de paine cu unt/margarina+o cana cu ceai/lapte.Pranzul sa fie compus din doua feluri de mancare+desert: o farfurie cu supa/ciorba si 2-3 ardei umpluti, spre exemplu si la cina peste/o farfurie de tocanita/fasole prajita etc.Nu mai consuma produse fast-food si consuma mai rar mezeluri/preparate,chips-uri,sucuri si alte porcarii din comert,etc(sunt bogate in calorii,dar nesanatoase). Daca simti ca ar mai trebui ceva,poti consuma cate un sandwich intre mese,iar ca gustare poti consuma cereale cu lapte/iaurt(pot fi consumate si la micul dejun),fructe uscate, nuci, alune sau fistic. Daca dupa cateva luni(minimum 3) nu se observa nici-o diferenta,e posibil sa fii genul de persoana care nu poate lua in greutate(cel putin momentan,intrucat, in timp, silueta se va modifica de la sine). Numai bine.
Eu zic ca ar trebui sa te simti bine asa cum esti multe fete ar dori sa fie slabe slabe. plus dk asa este corpul tau, nu se ingrasa asa usor nu prea ai ce sa faci incearca cu multe dulciuri daca vrei neaparat sa te ingrasi si nu te simti bine asa cum esti acum sper ca te-am ajutat :*
Sa cresti mare! dar nu foarte mare! incearca sa mananci cat se poate de normal(adica cele 3 mese pe zi cu mici gustari intre ele adica fructe ceva - totusi sa fie cat mai natural) si nu exagera cu mancarea pentru ca in timp se va creea un dezechilibru in organismul tau si te vei ingrasa excesiv si nu-ti va placea! lasa timpul sa te schimbe! si in plus sunt o gramada de baieti carora le plac fetele mai slabute sa fi cuminte!
Buna, incearca sa mananci regulat, nu-i o problema pentru ca nu esti f slaba. Sper ca te-am ajutat