Nu,e foartea bine ce naiba ai 13 ani, sti ca oamenii cresc pana la varsta de 21 in special barbatii, fetele se dezvolta mai repede decat baieti.
ByaFrumushyk cum am spus un pic mai devreme fetele se inalta mai devreme decat baietii.
Mie mi se pare ca esti perfect normal adica eu am 16 si 1.63 si mie mi se pare ca sunt mica ...si eu visez la 1.75
Esti bine, nu iti face probleme... pana la 18 ani ai timp sa te dezvolti O seara placuta
Am vazut jos ca ai scris ca esti baiat si baiti in general trebuie sa fiu cunva mai mari decat fetele
Dar te-as sfatui sa faci sport si eu cunosc o persoana care ii mik de inaltime dar ea face sport
eu am 11 ani si 10 luni si mis cam 1.50 la inaltime si mis fata dar mis si cunva mai plinuta am 50 de kg dar naaa
te-as sfatui sa inveti sa inoti mult si sa faci baschet eu de exemplu am mers 5 luni in fiecare saptamana la inot si cred ca am mai crescut naa sper ca ti-am fost de ajutor
Funda☻
Esti putin cam scundut eu am 11 ani si 10 luni si am 1, 63. Dar poti practica sporturi precum baschet sau inot. Oricum m-ai ai timp ca sa cresti.
Hei stai linistit pentru varsta ta esti ok am un coleg care are 14 ani si are 1, 53 iar tu nu-ti face griji esti in crestere doar
Prentu mine nu conteaza inaltimea... si nu esti foarte scunda, sunt fete si mai scunde. Stai linistita ca esti ok
NszjNjJnJzknzyynK întreabă: