| Fr3dy a întrebat:

Am 13 ani si 9 luni si am doar 1.57 in inaltime.Intrebarea este daca sunt foarte scund pentru varsta mea.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| jadir a răspuns:

Nu,e foartea bine ce naiba ai 13 ani, sti ca oamenii cresc pana la varsta de 21 in special barbatii, fetele se dezvolta mai repede decat baieti.

13 răspunsuri:
| jadir a răspuns:

Shakira are 1, 57 si 33 de ani si nu se mai plange

| jadir a răspuns:

ByaFrumushyk cum am spus un pic mai devreme fetele se inalta mai devreme decat baietii.

| venusdoom a răspuns:

Mie mi se pare ca esti perfect normal adica eu am 16 si 1.63 si mie mi se pare ca sunt mica ...si eu visez la 1.75laughing

| Bteen a răspuns:

E ok. Sigur mai cresti. Eu am 18 ani si 1.60 daca asta te incalzeste cu ceva.

| TommyHilfiger a răspuns:

Stai bine. Am cunosc si copii de 1, 30 la 16 ani.

| Kheeda a răspuns:

Esti bine, nu iti face probleme... pana la 18 ani ai timp sa te dezvolti happy O seara placuta big hug

| andrada_3947 a răspuns:

Am vazut jos ca ai scris ca esti baiat si baiti in general trebuie sa fiu cunva mai mari decat feteletongue
Dar te-as sfatui sa faci sport si eu cunosc o persoana care ii mik de inaltime dar ea face sport happy
eu am 11 ani si 10 luni si mis cam 1.50 la inaltime si mis fata dar mis si cunva mai plinuta am 50 de kg dar naaa
te-as sfatui sa inveti sa inoti mult si sa faci baschet eu de exemplu am mers 5 luni in fiecare saptamana la inot si cred ca am mai crescut tonguenaa sper ca ti-am fost de ajutor happy
Funda☻

| ciresepeetno a răspuns:

Esti putin cam scundut eu am 11 ani si 10 luni si am 1, 63. Dar poti practica sporturi precum baschet sau inot. Oricum m-ai ai timp ca sa cresti.

| Fr3dy explică:

...Nu sunt fatabig grin

| Fr3dy explică:

Multumesc pentru raspunsurile voastre.happyO seara Placutahappy

| bruneta98 a răspuns:

Hei stai linistit pentru varsta ta esti ok am un coleg care are 14 ani si are 1, 53 iar tu nu-ti face griji esti in crestere doar

| FinutZa a răspuns:

Prentu mine nu conteaza inaltimea... si nu esti foarte scunda, sunt fete si mai scunde. Stai linistita ca esti okwinking

| blondakiss a răspuns:

Dragu meu la varsta p care o ai e numai buna inaltimea