anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 13 ani si acum un an mi-a venit ciclul menstrual.
Menstruatia mi-a venit luna aceasta de pe 7 pana pe 14 si marti pe 23 mi-a venit iar. Sunt niste fluxuri foarte abundente si ieri pot sa spun ca am avut niste cheaguri de sange, sau nu stiu cum sa le numesc, de dimensiuni destul de mari. Ce este cu ele? E normal ce mi se intampla, adica poate fi vorba de un ciclu neregulat? AM citit pe net ca aceste cheaguri pot aparea in ziua cu fluxul cel mai abundent.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

La varsta ta sunt normale dereglari, dar nu atat de serioase. Este posibil sa ai o problema serioasa, ma gandesc la niste chisturi ovariene. Trebuie sa faci o ecografie pelvina neaparat.

| Viviluka a răspuns:

Sunt numai prostii laughing ...Mai deci eu am 12 ani si mie mi-a venit pe la 11 jumate. Cheagurile astea de sange sunt normale.Asa este la inceput dar pe urma va curge normal.Si faza ca ti-a venit iar pe 23 pai inseamna ca te-ai stresat, ai plans, te-ai enervat foarte tare si din asta iti vine iar si mie mi s-a intamplat la fel.Vezi poate luna care vine nu o sa iti mai vina sa nu te sperii daca iti vine de doua ori in aceeasi luna sau nu iti mai vine vreo 2 luni.e normalwinking