anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am 13 ani si am o problema.cu dintii :-s. ma spal seara. dimineata, dar sunt cam galbeni si urasc asta! ce pot face.sau recomandati-mi o pasta mai buna, care isi face efectul...mentionez ca nu fumez!
funda!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Dia007 a răspuns:

Bicarbonnatul de sodiu ar fi o solutie, dar nu folosit in exces.
Prima saptamana: spala-te in fiecare seara cu bicarbonat si apoi cu pasta normala (nu negliza sa te speli pe dinti dimineata si dupa fiecare masa)
A doua saptamana: spala-te o data la 2 zile, seara cu bicarbonat de sodiu apoi cu pasta de dinti pe care o folosesti in mod regulat.
Dupa astea doua saptamani, daca nu vezi imbunatatiri, mergi la un dentist. Trebuie sa mai mentionez ca bicarbonatul il vei folosi de fiecare data in aceeasi cantitate ca si pasta de dinti. Incearca cat poti de mult sa nu iti atingi gingiile (pui bicarbonat intr-o lingura, umezesti periuta de dinti, o inmoi in bicarbonat si apoi iti perii dintii. Faci acest lucru pana cand ti se termina bicarbonatul din lingura - cantitatea ideala e cat un bob de mazare-; clatesti gura apoi si periuta si folosesti pasta de dinti pe care o folosesti tu de obicei)
Numai bine
Dia

4 răspunsuri:
| JustMe47 a răspuns:

Dentist happy

| AndraNicoleta a răspuns:

Incearca si cu bicarbonat. Pastele de dinti nu albesc dintii. S-a dovedit stiintific chestia asta.

| Cristian969 a răspuns:

Eu m-ai bıne ıtı recomand ce pasta de dınti sa folosesti...Sensodine pentru inalbire sub forma de gel(desigur ii cam scump). foloseste-te de doua ori pe zi(seara şi dimineata)iar du pa ce te speli pe dinti +klateste-te cu apa de dinti,,respectiv dimineata cu apa de dınti pentru ınalbire, iar seara cu apa de dınti pentru de noapte, o sa mearca ai sa vezi.o spun pentru ca aşa am procedat şi eu.

| Dontspeek a răspuns:

Poti sa incerci sarea de bucatarie, bicarbonatul de sodiu, dar cel mai bine este sa mergi la dentist.