| RADUTHEBOSS a întrebat:

Buna, am 13 ani si am probleme la vedere in departare cum as putea sa le ameliorez pana cand nu mai pot? Si la ce varsta e imposibil sa o mai imbunatatesc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| nda a răspuns:

Porti ochelari.
Important e sa ai grija sa nu ti-o inrautatesti stand prea mult la calculator, televizor, telefon. Pana la 18 ani ti se poate imbunatatii vederea. Dar sa mergi regulat la control.

| AnaAna8 a răspuns:

Dacă o sa faci așa doar o sa se înrăutățească și la un moment dat o sa vezi tot mai rău și dacă o ți tot așa poți sa ajungi sa nu mai vezi deloc sau aproape deloc. Știu ca probabil nu Îți dorești și vrei sa stai cât mai mult așa dar mai bine Îți iei ochelari și poate ai norocul sa se îndrepte și sa nu mai fie nevoie așa ca uite este și un avantaj dacă Îți iei ochelari de acum. Sănătate!

| RADUTHEBOSS explică:

Vad ca multi ziceti de ochelari, am de ceva timp