anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 13 ani si cam acum o saptamana a inceput sa ma manance penisul sa facut rosu si am facut baie si am, crezut ca va fi mai bine dar tot nu mi-a trecut am pus ceva pudra dar degeaba acum a inceput sa se lipeasca pielita aia si nu mai pot trage pielea aia de pe capul penisului ca parca e lipt si daca incerc ma pitiga rau 10 minute. ce sa fac nu le-am zis inca la parinti. un sfat va rog

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Spune-le parintilor si mergeti impreuna la medic. Ai o infectie, probabil din cauza ca nu ai avut suficienta grija de igiena locala.

4 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

E bine sa mergi la medic insotit de unul din parinti.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Spune-le parintilor si mergeti la medic! Daca inca nu ti-a spus nimeni, tocmai din cauza acelei pielite, este obligatorie spalarea zilnica, cu apa calda si sapun, atat dimineata, cat si seara! pentru ca acolo se acumuleaza substante care pot fermenta, miros urat, si provoaca infectii! (sa nu intelegi acum ca, daca nu e apa calda, nu trebuie sa te speli! - ba da!).

| Slavic a răspuns:

Nu te scarpina vei face o infecţie si apoi vei ramine fara penis rolling on the floor laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Spune-le pentru ca ai fimoza si cred ca ceva se petrece acolo, Capshorul trebuie sa se decaloteze perfect, vorbeste cu tatal tau dar si cu mama ta nu-ti fi rusine, ca doar ea te-a spalat pana acum.