| Pιxxιε a întrebat:

Am 13 ani si cateva carii sanatoase!straight faceNu vreau sa ii spun ink mamei.pentru ca o sa inceapa cu replicile ei,. Ca mi-a zis ea. Ajutatsi-ma cu niste tratamente. sau ceva. Dau funda! Mersi!love struckx

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| kiki a răspuns:

Da ce aveti domle cu parintii astia? de cand mama este capcaun? de ce sa nu-i spui Doamne pazeste? pai nu mama trebuie sa fie prietena ta? e asa dura cu tine? ca nu poti sa-i spui ca ai carii? si de ce spui ca o sa inceapa cu replicile? esti certata cu periuta si ea stie? si daca e asa nu are atunci dreptate? si nu mai bine o lasi sa te cicaleasca si sa te duca la medic si nenea stomatologul sa iti rezolve problema ca pe viitor cand te faci domnisoara in toata regula sa ai un zambet frumos? ha? sa stii ca de multe ori nici mie nu imi placea cicaleala mamei mele si era prea dura, dar imi prind bine acum si ma gandesc ca era mai bine sa ma cicaleasca mai mult.asa invata omul! auzi. daca mama te cicaleste ca mananci prea multe bomboane si ciocolata, spune-i mamei ca poate nu esti tu de vina, poate asa e organismul tau. poate nu ai calciu cat trebuie si dintisorii tai sunt prea sensibili, hai ca stie mama astea, nu o fi ea bau bau! hai curaj, mergi frumos si-i spui mamei daca nu-i spun eu! nu te lasa ca zambetul si sanatatea dintilor la o viitoare domnisoara sunt foarte importante!

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Singurul tratament in carii este plomba. Una mica daca te duci la timp, una mare daca te duci mai tarziu.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Numai medicul stomatolog poate pune niște plombițe "sănătoase"!
Pa, pa.

| mdany a răspuns:

Buna.Cariile se pot curata doar la dentist.IMPOSIBIL ca sa ai un tratament pentru asa ceva.Cariile ti-au mancat dintii, i-au gaurit se ele se curata perforandu-le, ca betonul.Asa ca nu ai incotro, mergi la dentist.

| aLixx a răspuns:

Cel mai bun tratament e sa te duci la dentist sa-ti plombeze maselele.batting eyelashes

| Pιxxιε explică:

Problema e ca nu e o masea.Am doi dinti in fata cariati interior.nu se vad ink. dar dintii incep sa isi schimbe culoareastraight face