| Macryna a întrebat:

am 13 ani si de azinoapte ma tot mananca corpul am bube mari rosii, am fost la farmacie si mi-au spus ca este urticarie, am mancat ierii ceva ce nu mi-a priit si da sunt sigura ca am urticarie, nu am fost bolnavicioasa mereu ma vindec repede am avut de cateva ori indigestie dar intr-o saptamana mi-a trecut si asta de sarbatori acum cativa ani, farmacista mi-a dat alcool mentolat si 5 pastile lordestin, as dori si eu cateva remedii naturiste si avand in vedere cele spuse mai sus cam cat m-ar tine boala, am gasit pe internet ca si cateva luni si asta ma ingrijoareaza sper sa nu am si eu asa, de obicei sunt o persoana sanatoasa si vesela, va rog foarte mult sa ma ajutati si cel mai mult as dori sa stiu cam cat timp m-ar tine boala va rog, o zi buna happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| doctoressa a răspuns:

Poti lua un antihistaminic, iar pe leziuni poti aplica mixtura mentolata. Ar fi bine te evalueze un medic alergolog pentru a te ajuta sa gasesti alimentele/substantele la care esti alergica. http://www.i-medic.ro/boli/alergia-alimentara

2 răspunsuri:
| GreenSky a răspuns:

Mai bine mergi la un dermatolog!

| Macryna explică (pentru GreenSky):

Pffff nu la dermatolog, dar daca stii pe cineva care a avut asa ceva te rog sa ma informezi cat la tinut boala, o zi buna