| Ciochina256 a întrebat:

Bună,am 13 ani si de ceva timp ma doare îngrozitor stomacul, durerea e permanentă, nu pot nici in pat sa stau, nu am pofta de mâncare si uneori vărs. Ce credeți ca am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Exista niste oameni care au meseria de medic. Incearca sa ajungi la unul din ei.

| Alle23 a răspuns:

Cel mai bine este sa te duci la medicul de familie. Poate trebuie sa te operezi de apendicita, cine stie. Simptomele sunt cam aceleasi (parca)
Vorbeste cu mama ta despre asta si mergeti impreuna la doctor happy

| Luizaaa a răspuns:

Cred că ai mâncat ceva ce nu ți-a "picat" bine. Și eu am stat 2 zile la pat cu dureri îngrozitoare, orice mâncăm, vomitam. Fă-ți un ceai de mușețel, este calmant. Eu îți recomand să mergi la medic, el îți va spune cu exactitate ce ai.

| Ciochina256 explică (pentru Luizaaa):

Mulțumesc dar durerea e de o saptamana si ceva a mai aparut si acum câteva luni, dar nu era asa insuportabilă

Răspuns utilizator avertizat
| Simonasimona1992 a răspuns:

Medic

| F12345 a răspuns:

Daca spui ca te doare de mai mult timp s-ar putea sa fie gastrita...mergi la doctor sa verifici deoarece daca este gastrita si nu e tratata poti face si ulcer.Multa sanatate!

| geani71 a răspuns:

Poate n-ar fi rau sa-ti revizuiesti alimentatia. Alimentele pe care le consumam sunt in mare parte acide, e vorba de alimentele procesate din comert, fast-food, cola, sau alte sucuri, fac ca in organism sa fie un mediu acid. O alimentatie alcalina echilibreaza organismul si, e bine de stiut ca intr-un mediu alcalin foarte multe boli, chiar si cancerul nu se pot dezvolta. Redu cantitatea de carne, mananca mai multe legume si cereale, bea apa alcalina. Se recomanda cure cu apa alcalina in cazul problemelor gastrice, este apa cu ph mai mare de 7. Eu beau Calipso cu ph peste 8