| dolcedolecegabanad12345678899098 a întrebat:

am 13 ani si in vacanta de paste mai exact pe 16 voi pleca in tabara in poiana brasov. acolo voi merge la aqua-parc. faza nasoala este ca mie cam trebuia sa imi vina ciclu pe 13-15Martie, iar acum e 28 si nu mi. a venit. imi este teama sa nu vina atunci cand voi merge la aqua parc. in caz ca imi vine( doamne-fereste) ce pot face? am inteles ca daca pun tampounul pe costum ma ud si se vede rosu pe costum( costumu de baie e negru si este dublu) ce pot face? va rog HELP MEEE!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| XatomisX a răspuns:

Da sigur nu se vede iti gantez pe negru cel mai bine doar alb se vede

8 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Daca ai ghinionul sa -ti vina chiar atunci este de preferat ca primele 2 zile sa nu intri in apa, decat cu picioarele iar apoi sa folosesti un tampon OB, care nu pateaza si nici nu intra apa unde nu trebuie. Trebuie sa eviti baile prea fierbinti sau prea reci.
Daca esti virgina este o problema cu tamponul OB. Discuta acest aspect cu mama ta. Este cel mai bine.

| IMC90 a răspuns:

Nu intrii in apa, ca o sa fii ca un pliculet de ceai

e o chestie de respect fata de cei din jur

| XatomisX a răspuns:

Da oricum constumul este negru nu o sa se vada dar cel mai bine e sa nu intrii in apa in perioada asta si totul o sa fie ok

| dolcedolecegabanad12345678899098 explică (pentru XatomisX):

Esti sigur\sigura ca nu o sa se vada daca e negru? ti sa iti reamintesc ca e dublu, are o captuseala cam grosuta pe dedesubt...

| dolcedolecegabanad12345678899098 explică (pentru XatomisX):

Multumesc de ajutor! m.ai salvat! sper ca nu m.ai pacalit...:-\

| XatomisX a răspuns (pentru dolcedolecegabanad12345678899098):

Da sigur nu se vede iti gantez pe negru cel mai bine doar alb se vede

| Bєshka a răspuns:

Poti intra in apa da sa nu stai mult. cand simti cv ca iti vine atunci iesi repede si pune-ti vata sau tampon pe slip sau pe lenjerie da nu intra asa inapoi.

| mihaela21_4562 a răspuns:

Mergi dar nu intri in apa, nu este bine cand esti pe ciclu sa intri in apa. Sper sa nu iti vina chiar atunci, Funda? :O3

| Felicia_Daniela_1992 a răspuns:

Daca o sa iti vina menstruatia in perioada aceea tare imi e teama ca iti va fi prea rau sa mai ai pofta de distractie (avand in vedere ca a intarziat atat de mult).
Oricum, daca intri in apa, nu sta prea mult (e posibil sa faci hemoragie), si incearca sa stai in apa care nu trece peste genunchi.
Ca sa eviti "accidentele", poarta peste costum (in zona taliei) o esarfa sau de ce nu o fustita scurta, usoara