| Zambet a întrebat:

Am 13 ani si inca nu am avut nici o boala de copil ( varsat de vant, pojar, oreon etc). chiar niciuna.Am avut odata scarlatina, dar a trecut. E vreo problema?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a răspuns:

Nu, nu este nicio problema asa ca nu iti face griji.cred ca odata si odata tot vei face, cunosc oameni care au facut pojar si la 30 de ani.

| andre999 a răspuns:

Deocamdata nu este nici o problema insa daca vei ajunge pe la 20 de ani fara sa fi facut varicela, oreon o sa ai probleme mai tarziu. Cu cat esti mai invarsta cu atat aceste virusuri provoaca o boala mai severa. Asta e acum cum ti-o fi norocu. Succes si sanatate.

| zacrazy a răspuns:

Sunt mai periculoase daca le faci la batranete.

| Petronela a răspuns:

Nu iti face probleme, oamenii sunt diferiti si de aceea unii se dezvolta mai repede fata de altiihappy

| T30D0RA a răspuns:

Vaiii! Sa nu iei varsat de vant de la prietena ta! Daca faci varsat de vant acum, asta nu inseamna ca la 20 de ani nu o sa mai ai.

| Zambet explică:

O prietena de-a mea are varsat de vant... M-as duce pe la ea sa iau si eu ca sa am macar o boala acum big grin; M-ati bagat in sperieti cu raspunsurile astea, ca e mai periculos la 20 de ani, ca voi avea probleme... :-ss

| georgegs a răspuns:

Nu, varumiu.na.avut.nici-o.boala.doar.apendincita
.in.rest.nici.una.

| CraZyKid`SiSi a răspuns:

Nui nici o problemalaughing nai fost in preajma virusului.atata tot... dar iti zic ca nai vrea sa le ailaughing. dar mai bine sa le ai cat esti copilhappy

| MusicisMusic a răspuns:

Ce norocoasa/norocos esti ca nu ai avut.Eu am avut varsat de vant, pojar, scarlatina, oreon, otita, meningita, pneumonie si tot felul de boli din astea.Si eu am auzit ca sunt mai periculoase cand esti adult insa Don't Worry! incearca sa te feresti si totul e bine...

| kappa a răspuns:

Nu. nu te ingrijora. unii se dezvolta mai greu decat altii.Toti oamenii sunt diferiti.Nu te ingrijora, dar cel mai bine e sa te duci la medic daca vrei s te convingi. Sper ca te-am ajutat putin.

| maria135 a răspuns:

Incearca sa nu vii in contact cu persoane bolnave.eu am facut scarlatina la 37 adusa de un grup turisti danemarca. a fost mai greu cu diagnosticul, initial au spus ca e toxiinfectie alimentara.am ramas cu sechele