Nu trebuie sa faci nimic, doar sa astepti. Primele menstruatii nu sunt regulate, pot sa treaca si 6 luni intre prima si a doua menstra fara ca asta sa insemne ceva. Daca nu ai dureri abdominale sau alte simptome neplacute, stai linistita ca menstra va aparea la un moment dat.
Nu te teme este normal, esti abia la inceput, iar ciclul este neregulat
Poti avea acum si urmatoarea data poti avea peste 4 luni
Nu-ti fa griji pentru asta
Mergi la un doctor...sh mie mi s'o intamplat asta, sh am mers...sh s'o rezolvat el iti spune care e problema
Este normal, nu trebuie sa iti faci griji. Nu la toate fetele este la fel. Iti va mai veni cand va fi momentul
Si am avut aceeasi problema! imi venea neregulat!(am tot 13 ani) nu mi-a mai venit doua luni asa ca am luat duphaston si acum sunt bine!
Nu te speriaa`! sh miee mi s.a intmpla inainte`... Am intrebat si eu sh este ceva normal ca in primii ani sa fie neregulat, insaa ai puteaa aveaa sh problemee asa ca ar fi binee sa consulti un medic!
Ehhh, nu e chiar asa grav, mai asteapta putin, e normal ca la inceput sa nu aiba o "aparitie" uniforma. E posibil sa-ti faci griji degeaba, nu te speria, nu e o regula fixa ca din 28 in 28 de zile sa te confrunti cu pb lunara, depinde de fiecare organism sper ca ti-am fost de folos:*
Eu cred ca sa iti vina in cateva zile.Eu spun ca e o intarziere.Dar cred ca ar fi mai bine sa informezi un doctor.Mult succes!
Esti la inceput deci iti vine neregulat. adica poate sa nu iti mai vine cateva luni bune si dupa aia iar sa vina. Nu-ti fa griji. Mai multe informatii gasesti la mama ta.
PaPa PuP
A.nu iti face griji bbo
dor te-a venit asa. putin la inceput:*
Jy mie m`i s-a intamplat la fel
mi-a venit apoi cu vreo 3-4 luni:*
dar oricum este bine sa vorbesti si cu mama ta despre trberuiele astea
dar oricum nu te teme e normal
fundita plzz:X
Nu te speria, aproape oricarei fete i se intampla asta.Si eu am fost la inceput asa, si am avut anumite probleme.Am fost la doctor si mi s-a spus sa astept, ca la inceput, va fi o perioada mai mult sau mai putin indelungata in care va fi in mod neregulat.Asa ca poti sta linistita in aceasta privinta nu e nici-o problema! Parerea mea este ca sa mai astepti si vei vedea ca totul va fi normal.Bafta!