Oare... aceste descarcari tin de trecutul tau? De copilaria ta? Asta ai vazut, modalitatea aceasta de "descarcare" a nervilor ti-a fost prezentata in familie (sau in mediul in care ai crescut) de la o varsta frageda? Intreb pentru ca recunosc simptomele, ce te pot sfatui sa faci... Cum a spus si NameInUse, sport. Iar in momentul in care esti tentata sa lovesti catelusul sau sa ii faci vreun rau, gaseste-ti imediat alta preocupare, du-te spala vasele, fa flotari, genoflexiuni, orice altceva in momentul acela.
Incearca si tu sa te descarci altfel. E normal sa ai tendinte agresive cand esti nervoasa, dar nu mai lovi in stanga si in dreapta, descarca-te si tu altfel. Acum, suporta consecintele, meriti.
Daca esti nervoasa ia-ti un fidget spinner sau o minge de stres.de fiecare data cand simti furie in tine joaca-te cu ele 5/10 minute
Incearca sa iti gasesti deierse ocupatii. Sport, citit, invatat. Incearca sa te dezvolti, citeste psihologie. Sigur vei gasi o carte care te va ajuta. Trebuie neaparat sa inveti sa te controlezi. Prinde curaj si vorbeste cu ai tai, recunoaste ca ai nevoie de ajutor. Mai bine acum, se poate agrava.
Wooow fratioare dati doua palme este clar ca nu ai vointa nici cat sa urci un deal cum sa nu te poti controla, maicamea a vrut sa ma omoare cand eram mic, am fost batut cat cuprinde, eram slabut pe atunci, mama a plecat in strainatate(curva) nu am ce-i face in momenul actual stau cu tata (bine acum nu i-am spus nicio data ca ma batea sau asa ceva)am 15 ani si practic sport workout pot face peste si arat bine pentru varsta mea, asta nu conteaza dar controleazate fereascama domnu mie imi este mila sa dau in animale chiar daca cand eram mic m-am certat cu fratelw meu pe o pisica am ajuns sa tragem de ia pana am rupt-o la propriu *
(lol) nici acum nu imi vine sa cred si acum nu am treaba imi este mila si de o furnica cand o calc (! are o viata ca tine!)