| MeGhosta a întrebat:

Am 13 ani.Si sunt slabalaughingDesi mananc intruna.chiar si in momentul asta, cum se face ca nu ma ingras?! Am auzit ca dupa ce iti vine ciclul incepi sa te ingrasi. dar nu neaparat.Deci...cum este? big grin

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| maddy0212 a răspuns:

Depinde de fiecare persoana in parte. Fiecare are un metabolism propriu. De exemplu, daca as manca intruna, n-as mai intra pe usalaughing (si nu sunt grasa). Bucura-te ca nu esti grasa, ca esti slaba si nu incerca sa te ingrasi. Iti va parea rau mai tarziu.

Si cu chestia cu mentruatia... Na, depinde de fiecare persoana in parte. Eu am luat putin in greutate, dar insesizabil.

In orice caz, trebuie sa te pretuiesti asa cum esti. Si repet, nu incerca sa te ingrasi cu vitamine sau nu mai stiu ce chestii, ca apoi nu vei sti cum sa mai dai jos din kg.

XOXO

5 răspunsuri:
| Geotr a răspuns:

Si eu am aceeasi problema:mananc intruna si mult si nu ma ingras
nu este adevarat ca dupa ce iti vine ciclu te ingrasi cel putin la mine nu este adevarat

| BudăSpiritOfVengence a răspuns:

Ai metabolism slab adica daca mananci mult nu prea te ingrasi
daca iti vine ciclu nu te ingrasi

| alexandratudor15 a răspuns:

Nu-ti face probleme. atata timp cat mananci, este totul ok, chiar daca esti aparent slaba...asa esti tu construita si oricum odata cu varsta creste si greutatea, daca mananci normal.

| Bula001 a răspuns:

Nu stiu cumde ca la mine e pe invers, mananc putin si ma ingrasoh go onlaughing
fiecare este facut cum ii este dat de la Dumnezeu, nu-ti face griji DAR daca cumva vezi ca tu tot mancand mai si scazi in greutate si slbesti excesiv ar fi cazul sa te duci la un consult medical!

| andrey910 a răspuns:

Degeaba mananci mult daca ai un metabolism rapid...cu sport poti pune kg.