| aigi1 a întrebat:

Buna am 13 ani sunt baiat si am o problema nu mi-au iesit sfarcurile mult dar cand apas simt o bila in interior sper sa nu fie tumodare si ma doare rau cand apas la dreptu mai mult ce sa fac? ca cineva mi-a zis ca am o drerglare de hormoni dar nu cred ca de mult timp ma doare dau funda +vot plzzz

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| luciana200972 a răspuns:

In primul rand nu mai apasa. nu este nici o tumoare, este tesutul din care sunt facute gl mamare, lasa-le in pace si-ti trece, si eu dc ma apuc si apas incepe sa ma doara.

3 răspunsuri:
| seby005 a răspuns:

Salut. Nu te speria aceeasi problema am avut-o si eu la varsta ta si la fel m-am speriat si eu,nu e nici o problema cu timpul nu o sa mai simti nici o,, bila,, important este sa nu mai apesi pe acolo. e ok stai linistit. numai bine PA

| Elisa a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa te duci la doctor si sa vezi. Nimeni nu iti poate spune ce sa faci deoarece astea sunt doar pareri. Du-te la un medic si vei afla mai multe. Bafta.

Fundita?

| madalin3 a răspuns:

E din cauza varstei.
si eu la 13 ani aveam dar cu timpul trec