| Meow25 a întrebat:

Am 14 ani
1.60 si 70 kg
Nu stiu cum sa slabesc și as vrea sa iau visislim.
Sau ajuti.ma cu ceva!
Funda!!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AnonimaB100160 a răspuns:

Buna! Poti sa nu mai mananci paine, prajeli, mezeluri, dulciuri si sa te dai pe fructe si legume, te va ajuta mult. Poti sa iti faci un abonament la sala, sportul te ajuta sa slabesti mai mult si mai repede. De asemnea eu cand mai vreau sa scap de kg in plus beau dimineata pe stomacul gol, zeama de la o jumatate de lamaie amestecata cu apa si am observat ca merge. Despre visislim. nu stiu ce sa iti zic, parerea mea este sa nu il iei tinand cont ca ai doar 14 ani si tu esti in crestere, iti poate da organismul peste cap si sa te ingrasi mai rau dupa. Redu mancarea nesanatoasa, mananca in general mai putin ( si asta nu inseamna sa te infometezi ) si fa sport mult, o sa vezi garantat rezultate.+ ca daca simti nevoia sa mananci si senzatia de foame poti sa bei un pahar de apa in schimb, la mine functioneaza, se zice ca de cele mai multe ori ne poate fi doar sete, nu neaparat foame. Pup

5 răspunsuri:
| SHINeeTaemin a răspuns:

Cauta pe net o dieta cu lamai

| ion1731 a răspuns:

Eu tot vreau sa salbesc, dar nu mi se primeste. visislim sunt pastile?- atunci nu le recomand.pentru slabire trebuie sa te dedici ei : regim respectat, exercitii fizice tot mai intensive etc ...gasesti pe net o gramada idei. bafta.

| AlynushAly a răspuns:

Ar trebui sa ai un regim de viata sanatos si sa faci mult sport...cel mai bine ar fi sa mergi la alergat in fiecare zi dupa 2 saptamani o sa vezi rezultate si incearca sa faci exercitii ( gasesti pe youtube). Eu am incercat cu abdomene faceam in fiecare zi 50-100

| TheNiGhTCoReLV a răspuns:

Ar trebuie sa tii dieta si sa faci sport, cred ca ai slabi 3-5 kilograme pe luna.

| Ioscaa1 a răspuns:

Da ce se intampla cu voi? mai nou toti copii sub 14 ani vor sa slabeasca? la varsta voastra singura mea preocupare era sa ma distrez.si va ganditi sa mai luati si pastilelaughing))))). Mancare fara grasimi, dupa ora 6-7 nu mai manca nimic,nimic ce contine zahar,dulce,etc, fara Sucuri, Nestea nu e ceai, tot suc e, Doar apa sau suc 100%natural, si daca ai ambitie sa faci astea o sa ai ambitie si sa mergi la alergat+abdomene50-100 pe zi cam putin dupa minehappy, bafta.