| simo102 a întrebat:

Am 14 ani 1. 64cm si 51 kg.Mi se pare că am greutatea normala, dar prietenele mele sunt foarte slabe si as vrea sa mai slăbesc si eu vreo 10 kg dar nu stiu cum.Stie cineva cum as putea sa slăbesc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Chiar asa? Tot ce seamana se aduna?
Daca "prietenele" tale sunt inconstiente, tu trebuie sa le depasesti?
La 1, 64 inaltime ar trebui chiar sa mai iei pe tine cateva (4-5) kilograme.
Esti in perioada de plina dezvoltare a corpului, iar anxietatea la varsta ta duce la grave probleme de sanatate mai tarziu!

| NH4OH a răspuns:

Fato, ești perfectă așa cum ești!
Vorbesc foarte serios, o să fii mult prea slabă cu 41 kg. E mai bine așa, o fată normală, cu ceva forme decât un simplu băț. happy

| aqswdefr a răspuns:

Hahaha. Ma faci sa rad. Multe fete ar fi invidioase pe greutatea ta. Majoritatea fetelor de 14-15 ani au 60 de kg. De mentionat ca prietenele tale sunt niste slabanoage si le recomand sa SE MAI INGRASE!