Sanatos sa te ingrasi nu stiu cum. poate cu pastile ceva.asa sa te ingrasi nesanatos ar fi sa numai fac iexerciti sa mananci mancaruri grase.alimente cu multe calori.dulciuri.etc.dar nu iti recomand bafta
Simplu. Manaca multe prajituri si grasimi, dar ai grija sa nu exagerezi ca o sa-ti vina rau.
Buna mai la inaltimea si la varsta ta 45 de kilograme e destul de bine dar sa vrei sa te ingresi 10 kg nu e bine.Maxim 3, 4 kg.Pai sunt alti copii obezi care se chinuie sa slabeasca si tu vrei sa te ingrasi. Offf doamne.Mananca mancare contine grasimi si calorii.Stiu ca o sa zici da ce dracu mai zice si asta dar o sa vezi ca am dreptate.
Am auzit de la un prieten nutritionist ca pentru a te ingrasa cu 1 kg e nevoie de un surplus de 7700 de calorii. Acum calculeaza si tu cate calorii iti sunt necesare intr-o zi si adauga alimente astfel incat sa ai un surplus zilnic de 30 / 50 %. Intr-o luna si jumatate te poti ingrasa fara probleme daca te orientezi si consumi nuci, alune, fainoase, cereale. Mai ales cu putin timp inainte de culcare.
Mananca fainoase, paste, paine + diverse chipsuri, covrigei, saratele, prajituri. Nu uita sa mananci si sanatos!
Uite 2 exemple de meniuri:
Meniu 1
• ora 8. 00 - un ou fiert, doua felii de paine, un ceai concentrat cu miere;
• ora 10. 00 - 5-6 linguri de compot de fructe (prune, mere), prajiturele uscate, un pahar de suc natural de portocale;
• ora 12. 00 - o supa/ciorba, cotlet la gratar, 3 felii de paine si un pahar de suc natural de portocale. Desert - prajitura cu miere;
• ora 14. 00 - salata de pui cu legume, un ou, prajitura cu miere, un suc natural de portocale;
• ora 16. 00 - lapte sau cacao cu lapte indulcita cu miere si o tartina cu unt si sunca sau cascaval;
• ora 18. 00 - 2-3 cartofi copti cu o felie de paine si un pahar de suc natural de portocale;
• ora 20. 00 - tartine cu carne si un suc natural de portocale.
Meniu 2
* ora 8. 00 - tartine, oua, ciocolata cu lapte, suc de protocale;
* ora 10. 00 - cereale, brana, suc de fructe;
* ora 12. 0 - dejun normal, care sa includa ciorba sau supa, un fel doi cu carne si desert;
* ora 14. 00 - cereale si suc de fructe;
* ora 17. 00 - o banana, o cana de compot indulcit cu miere;
* ora 20. 00 - cina compusa din mezeluri, branza si fructe;
* ora 22. 00 - ciocolata, iaurt si cereale.
Sper sa fie ok. Te pup! :]
MinyMouse întreabă:
Lucianescu întreabă: