| imyourdestiny2 a întrebat:

Am 14 ani 53 de kilograme inaltimea 1 65.In septembrie am avut 56 kilograme.Problema e ca slabesc in kilograme dar in centimetri foarte putin si la coapse delodac.Am si multa celulita pe picioare, picioarele groase.Merg o data pe saptamana la masaj anticelulitic, dar tot nu slabesc in coapse.nu mananc dupa ora 6 decat lichide. ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| karlikuicsddd a răspuns:

Buna Madalina :*. Ca si kilograme esti foarte bine, nici plinuta nici slaba. Secretul stii care e? Sa faci foarte multa miscare. Nu zic ca masajul anti-celulitic nu ajuta, dar fara miscare nu prea poti sa rezolvi nimic. Si cu mancatul dupa ora 6, e bine. Dar in timpul zilei ce mananci? In cazul in care mananci prajeli, fast food, s. a. m. d sigur nu o sa poti sa slabesti. Trebuie sa ai si o alimentatie cat de cat echilibrata. Fara miscare picioarele nu au cum sa se subtieze dintr-o data, mai ales, facand acest masaj doar odata pe saptamana. Si nu stiu cat de ok e sa faci tu masaj de asta la varsta ta.
Si da, s-ar putea sa ti se subtieze picioarele, dar o sa ramana moi. Miscarea te ajuta sa iti si intaresti coapsele. Poti sa mergi la un sport care implica mult picioarele [ atletism, tennis, handball, baschet sau chiar volley ] sau daca chiar nu ai placerea sa alergi asa mult dupa minge, du-te la sala fitness. Sau daca fondurile tale nu sunt atat de crescute poti pur si simplu sa alergi in parc. big grin Multa multa bafta happy. Funda?