Pai, nu exista metode pentru a te inalta, dar stai linistita, pana la 18 ani o sa mai cresti inca vreo 2-3 cm. Si eu am in clasa o fata care are ca tine 14 ani si 1. 55cm. Si faza cu bara nu cred ca te lungesti
Bafta!
Nu conteaza ca esti cea mai mica din clasa, la 14 ani esti destul de inalta, si fara sport cum ar fi baschetul si inotul nu exista, deci bafta
Pei... sa stii ca aveti o clasa copii inalti in primul rand eu am in scoala un copil de a 8 si are un metru 1, 51 parca ) nu cont si + e mai bine sa fi mai micut sti dc esti mai strinten mai rapid mai usor inalt te simti greu molestit molau cam gras asa cred ca sti senzatia a si fa baschet volei si idee cu bara mult noroc mai uitete pe net de sporturi etc
Si eu sunt la fel. dar nu trebuie sa te ingrijorezi ca mai ai de crescut pana la varsta de 18 ani daca vrei sa cresti cat mai mult in toti acesti ani trebuie sa respecti intervalul de crestere :somn intre orele 22 si 01... sari cat mai mult coarda.si cam atat in afara de ce ai spus sporturile pe care leai spus...succes:*
Trebuie sa gasesti o bara paralela cu solul... eu stiu o bara de covoare sa te agati de ea si sa stai aproximativ 15 minute agatat... asa ti se intind oasele, o sa te inalti in jur de 10 cm in 2 luni
Nu mai fii ingrijorata ca ai "doar'' 1, 65. Ai incredere in tine, nu esti mica, esti normala, nu te stresa sa fii corespunzatoare cu standardele altora. Gandeste-te la asta intai, inainte sa cauti metode de lungire-alungire
Intra pe www.inaltime.com si afla mai multe. Eu am comandat cartea acestora acum mai bine de 2 luni si jumatate si cu exercitiile descrise in aceasta am reusit sa cresc 9 cm si ceva in acest timp. sper ca ti-am fost de ajutor :D:*:*