Să nu cumva să faci ce ți-a spus userul anterior! Apa de mare, contrar miturilor, conține o grămadă de bacterii care pot duce la infecții serioase. Trebuie să dezinfectezi zilnic rana și să schimbi compresele sterile și pansamentul, pentru a nu se reinfecta
Ai grija sa tii rana curata mereu, cu bandaje curate, schimba-le cel putin 2 ori pe zi, pentri a evita eventuale infectii, deoarece le iei usor cu o leziune. Cat despre durere. nu stiu, cel mai bine ar fi sa te duci la medic sa ii spui tot ce te deranjeaza la ea, poate chiar ai facut vreo infectie ceva. Nu toate inciziile facute de doctori necesita copci, unele sunt destul de superficiale (la suprafata pielii) si se pot vindeca de la sine
Si bunica mea a fost operată de 7 ori (nu glumesc) la piciorul drept, din cauza unei unghii incarnate si mereu unghia ii creștea la loc, o durea si acolo i se forma o mica rană. A tot folosit creme dar nu prea au fost de folos. Ceea ce a ajutat-o a fost apa de la mare. Am dus-o si pe ea câteva zile la mare si a stat pe mal cu picioarele in apa si rana aia s-a uscat si un an si ceva de zile nu i-a mai crescut unghia. Îmi zice mereu ca tare bine i-a făcut apa aia sărată.