1. 60 e o inaltime mai mult decat buna pentru 14 ani. Gandeste ca pana pe la 20 ani tot o sa cresti. Nu e bine absolut deloc sa folosesti metode de crescut brusc prin nustiuce exercitii chinuitoare, suplimente hormonale sau altele de genul pentru. ca o sa-ti dai peste cap metabolismul si vei avea f.mult de suferit mai tarziu. Lasa corpul si organismul tau sa se dezvolte in mod firesc, mananca sanatos, fa sport :baschet, volei, inot, (in niciun caz bodybuilding la varsta ta, ca o sa arati peste 3-4 ani ca un gogosar). Lasa colegii sa faca haz, fac haz ca prostii : ei au crescut anormal de repede, tu te dezvolti normal. Ei vor avea probleme cu ligamentele si cu oasele mai incolo.Peste un an-doi vei vedea ca i-ai ajuns din urma sau chiar ca i-ai intrecut in inaltime. Eu la 14 ani eram al treilea din coada la inaltime, la 16 ani eram la mijloc si dupa un an in top ten!
Fac handball in 5 luni am crescut 6 cm. O sa mananc fructe de acum inainte... nu o sa ma gandesc la vitamine niciodata. Bun deci acum m-ati lamurit o sa cresc dar eu vreau sa cresc pana la 1. 80 pana in august ca sa pot ajunge la juniori 2
Eu am 20 de ani si am 1. 58 si am facut si 5 ani de baschet...depinde de organism.
connectedbylight întreabă: