Slabeste macar 10 kg
Alearga in parc, mergi la fitness, innoata, mergi mult pe jos, mergi pe bicleta, role si renunta la dulciuri mai bine fructe, iaurturi. Fara carbogazoase, mai bine un pahar cu lapte si nesquick sau ceaiuri fara zahar
Mult succes
Păi sincer, da, ar cam trebui...eu când aveam 14 ani(adică acum un an ) aveam 1. 56, dar aveam 47 kg, cam asa şi nu eram chiar cea mai slabă persoana
păi, diete...
Dar ai grijă, că după dietele astea minune, din ce-am auzit eu, deşi la început slăbeşti, apoi, când renunţi la ele te ingraşi mult mai mult decât greutatea ta iniţială. A da, să nu uit, cel mai important: fă sport, eu aproape în fiecare zi din vară am mers cu bicicleta şi s-a cunoscut rezultatul. Fundă?
Cura de slabire ce prevede mancatul din doua in doua ore. Se tine 4 zile si asigura pierderea a 2, 5 – 4 kg. Bineinteles, cura poate fi repetata pana la obtinerea rezultatului dorit.
Prima varianta:
- ora 8:00 – 1 ceasca de cafea fara zahar
- ora 10:00 – 1 ou fiert tare
- ora 12:00 – 1 mar
- ora 14:00 – 1 felie de paine prajita + 100 g gratar
- ora 16:00 – 2 mere
- ora 18:00 – 1 suc de rosii
- ora 20:00 – 100 g branza de vaci.
Monica Anghel a dezvăluit secretul cu ajutorul căruia a reuşit să slăbească 20 kg doar în 5 luni: un regim disociat compus 3 zile din carne, 3 zile din fructe şi legume şi alte 3 zile din brânza si lapte.
MIC DEJUN:
20 grame de unt.
Ceai sau cafea, fara lapte sau zahar.
70 grame de paine (contine zaharuri lente care sunt un excelent carburant pentru organism).
100 grame de branza la alegere (poti varia cat de mult doresti, este permis consumul oricarui tip de branzeturi).
De evitat: alimentele care contin zaharuri rapide (produse de patiserie, cereale cu adaos de zahar).
Pranzul va fi bazat pe proteine animale si carbohidrati, nefiind insa foarte consistent, pentru a nu-ti produce senzatia de oboseala si de somn.
PRANZ:
Orez, paste sau cartofi pregatiti in abur.
Orice tip de carne la alegere. Cantitatea acesteia o veti stabili adaugand 100 la inaltimea dumneavoastra exprimata in centimetri. De exemplu, pentru o persoana care are 170 cm, cantitatea ideala de carne este 270 g (170 + 100).
De evitat: aperitivele de orice fel, deserturile (produsele pe baza de zaharuri), lactatele si painea.
In timpul serii, se diminueaza productia de enzime si procesele digestive scad in intensitate. Felurile de mancare trebuie sa fie foarte lejere, uneori daca reusiti sa sariti peste aceasta masa din zi, este excelent!
CINA:
Peste sau fructe de mare.
O portie de legume gratinate sau pregatite la abur.
Carne slaba, cu 40 de grame mai putin decat inaltimea ta exprimata in centimetri. Astfel, pentru o persoana ce masoara 170 cm, cantitatea de carne recomandata va fi de 130 g (170 – 40).
De evitat: lactatele, produsele pe baza de zaharuri si alcoolul.
Dieta Crono are la baza principiul conform caruia organismul nostru asimileaza in mod diferit alimentele, in functie de ora din zi la care acestea au fost consumate.
Luni
Micul dejun: Un pahar de suc de portocale si 4 biscuiti din faina integrala.
Pranz: 50 g pate de soia, 100 g sunca de Praga, doua rosii, 4 felii de paine graham, doua felii de ananas.
Cina: Doua felii de jambon (100 g), salata de rosii cu o lingura de ulei, un mar.
Marti
Micul dejun: 200 ml de iaurt, un bol de cereale fara zahar peste care se pune o lingura de miere.
Pranz: 100 g cascaval (preferabil din lapte de vaca), doua felii de paine graham, doi morcovi, doua banane.
Cina: 200 g peste fript, 100 g branza, 100 g salata de vinete.
Miercuri
Micul dejun: 50 g de nuci, o lingura de miere, doua felii de paine graham.
Pranz: Salata de laptuci cu o lingura de ulei de masline si doua rosii, trei felii de paine graham, 100 g piept de pui.
Cina: 3 cartofi fierti cu 100 g branza rasa deasupra si o lingura de ulei de masline; doua mere.
Joi
Micul dejun: Un pahar cu suc de portocale, 4 biscuiti din faina integrala.
Pranz: Salata de laptuci si spanac cu o lingura de ulei si lamaie, doua felii de paine graham, 100 g de jambon.
Cina: 200 g de friptura din carne de vitel, doi cartofi fierti, o banana.
Vineri
Micul dejun: 50 g de nuci, doua felii de paine graham, un pahar cu suc de portocale.
Pranz: 100 g de jambon, 50 g de branza, doua felii de paine si un mar.
Cina: O farfurie de paste cu sos de rosii si 50 g de branza.
Sambata
Micul dejun: Un bol de cereale fara zahar, un pahar cu suc de portocale.
Pranz: sandvis cu ton si porumb, doua mere.
Cina: Cereale cu 100 ml de lapte
Duminica
Micul dejun: 50 g de nuci, doua felii de paine graham, un mar.
Pranz: 100 g branza, 100 g porumb fiert, 3 felii de paine graham.
Cina: Spaghete cu sos de rosii si ton fiert in apa, 200 g salata de fructe.
Oki. Deci la inaltimea ta ca fata ar trebui sa ai aproximativ 56kg, dar si bine proportionat ca sa arati bine:X. Site'uri nu cunosc, pentru ca, cum se si poate observa sunt baiat si nu imi petrec timpul pe site'uri pentru cura de slabire. Bafta!
Da, trebuie sa slabesti. Dar nu exista diete minune. Sfatul meu este renunta la paine si fa muuulta miscare [ conteaza foarte mult]. Sau altfel spus, indiferent de ce dieta aplici, nu uita ca efectul ei e aproape inobservabil daca nu faci si sport.
Sper ca te-am ajutat
Bună.
Practică un sport şi mergi la un medic nutriţionist. Nu este indicat la vârsta ta regim alimentar pentru slăbit.
Pa, pa.
Dap trebuie sa mai slabesti... Daca femeile de 20-36 de ani au 55 kg si tu ai 64 kg cred ca ar trebui! Dar este decizia ta :*. Noi nu te putem vedea ca sa stim ''cat de grasa esti'' poti sa ai 64 de kg si sa nu arati asa pentru ca la unii oamenii oasele sunt mai grele!
Adopta un regim alimentar sanatos, mai taie din dulciurile care iti plac asa de mult (inclusiv sucul). Intra pe http://www.mypyramid.gov/ si vezi ce recomandari iti da in legatura cu dieta. SI fa sport mai mult (inot, atletism, aerobic s. a.)
Bea apa, ceai, compot sau sucuri la storcator in loc de sucurile alea din comert.
Eu am 13 ani 1.56 si 50 kg, edricologu sau cum ii zice mi-a zis ca pana in vara o sa am cel putin 1.70 ( Fac Inot de performanta) P.s acum 1 luna aveam 1.50 , salut
bIjuUu întreabă:
NszjNjJnJzknzyynK întreabă: