| n0rthestside a întrebat:

Buna am 14 ani si am bubite poate medii s-ar putea spune si sunt multe pe o parte la penis adica fix in stanga la ata penisului pe piele...si sunt galbene, ce-ar putea fi? am mers la medic si mi-a dat ceva crema si dupa o sapt am mers inapoi pentru ca nu functiona si apoi mi-a dat alt doctor alta creme care e mai "fina" si tot nu mi-a trecut, maine trebuie sa ma duc iar? puteti sa-mi spuneti ce poate sa fie? ceva asemanator?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Crema se aplica in general pe o piele foarte curata, spalata extremd e bine in prealabil cu apa aclda si sapun, inainte de a folosii crema.
Daca te speli corect si apoi aplici crema, imi este imposibil sa cred ca nu vor dispare bubitele.

| n0rthestside explică (pentru Violleta2022):

Update: am fost la doctor si a zis ca deja pielea este seaca si sa aplic un hidratant si ii gata trecut happy

1 răspuns: