Nu neaparat. fumatul iti imbolnaveste corpul nu neaparat te opreste din crescut. dar nu asta este solutia. daca chiar nu mai vrei sa cresti du-te la un medic si el iti va recomanda ceva. mai sanatos. dar macar incearca sa vorbesti cu un medic. ciao:*
Nu esti deloc prea inalta si, probabil, ca n-ai sa te mai inalti mult. Nu prea e adevarat ca daca fumezi nu te mai inalti. E adevarat ca unii patesc asta, dar mai ales cei deja scunzi, care au potential mic de crestere. N-ar trebui sa te deranjeze, nu esti nici macar prea inalta si oricum asta nu e un defect. Eu sunt cu 3 cm mai inalta decat tine si sunt admirata pentru asta.
Nu te apuca de fumat ca te apuci degeaba, nu iti opreste cresterea.Sa stii ca fetele inalte sunt foarte frumoase si iti dau de exemplu manechinele.
O bona prietena de-a mea are 1. 85, exact cat mine. Si este, repet, o BUNA prietena.
Ce are daca esti inalta? Esti frumoasa, deosebita.
Tu ai fi in stare sa te apuci de fumat numai ca sa nu mai cresti? Fumatul este foarte nesanatos si iti distruge plamanii.Si este greu sa te lasi.
Eu am 160, si tare as vrea sa mai am inca 10
fumatul te distruge, iti imbatraneste corpul si il omoara incet, in niciun caz nu te va opri din crestere
Fumatul si cresterea nu au nimic in comun.Cresterea in inaltime este generata de catre hormonul numit HGH. Din cate stiu eu nu exista nici o metoda medicala care sa opreasca aceasta crestere in inaltime.
totusi inaltimea ta nu mi se pare a fi iesita din comun
)Nu te inteleg.Iti era mai bine sa fi fost de 1. 50? Eu am 1. 77 si sper sa mai cresc putin.De ce? Am ceva in plus fata de celelalte, care sunt abia trecute de 1m si ma mandresc cu faptul ca sunt inalta
Nu.sa nu incerci
ce daca esti inalta
si eu tot atata am si ce?
cine are 1 50 cum crezi ca se simte
fii multumita cu tine insutifiecare e deosebit prin felul de a fi.nu prin cum aratagandeste pozitiv
Adica sa te apuci de fumat pentru a opri cresterea Nu te-as sfatui... multi isi doresc sa renunte la fumat si nu mai pot.
Nu e mult 175 cm. Mai asteapta si vezi daca mai cresti si poate ar fi bine sa te duci la un medic daca chiar vrei sa nu mai cresti. Exista metode mult mai bune, decat fumatul. Succes
Pai, bucura-te de inaltimea ta! Sa stii ca si eu am 14 ani, sunt baiat si am 1, 415 metri! Eu termin clasa a VIII-a si din clasa I am fost mereu cel mai mic din clasa si unii copii isi bateau si isi bat joc de mine! Cel mai inalt coleg e cu doua capete mai mare. Stiu ca am o problema de sanatate, dar inca nu stiu ce poate fi. Asa ca bucura-te ca esti inalta!
Nu e bine sa te apuci de fumat...eu am 1. 69-1. 70 la 15 ani si sunt multumita. oricum fetele nu mai cresc de la 16 anikm, baietii in schimb cresc pana pe la 20 de ani...am fost cea mai inalta din clasa pana acum cand am ajuns sa fiu a 6-a, deci inaltimea nu e o problema, sanatoasa sa fi! si oricum 1. 70 e o inaltime ideala pentru o fata, tu nu o sa mai cresti f mult maxim maxim 1. 75. oricum e f bine
Nu este adevarat eu fumez de la 10ani acum am 14ani si am 1.70.deci vezi e vrajeala curata cand va adud ca spuneti aceste tampeni
Nu te gandi sa te apuci de fumat. Sper ca inca nu te-ai apucat. mai bine ia-ti ceva de mancare dacat sa dai banii pe tigari. Urasc ziua cand m`am apucat d fumat.
dobrin1019 întreabă: