| Girltervi a întrebat:

am 14 ani si am o intrebare. Eu am par axilar si pubian am si secretie vaginala problema mea sunt sani care nu sunt asa de mari adica exista sutien de marimea mea numa ca este foarte mic credeti ca aste poate influenta ciclul (apropo acesta nu mi-a venit inca) ofer funda va

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| emilia a răspuns:

Buna.Sa stii ca trebuie' sa ai menstruatie conform datelor tale. Fii pregatita in orice moment.Cit despre intrebarea legata de sutien, da exista. Oricit de mic n-ar fi sanul, exista si sa nu-ti fie rusine caci toate trecem prin asta. Vorbeste cu mamica ta chiar daca ti-i jena si spune-i de sutien.( la virsta ta chiar e indicat ) Asta nu iti poate influenta venirea ciclului. Pup si numai bine. Astept funda.

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita. Nu cred ca este nicio problema. Ai timp berechet sa-ti creasca sanii. Si daca ai celelalte semne de care ai spus, probabil ca menstruatia e pe cale sa apara.happy

| Alistair a răspuns:

De ce marimea sanilor ar influenta ciclul. Stai linistita, ciclu o sa iti vina cat de curand, normal iar sanii o sa creasca si ei odata cu varsta. Take care.

| niknip a răspuns:

Nu are legatura, o sa iti creasca sanii nu te speria si ciclu o sa iti vina.Toate la timpul lor!

| Ana_8420 a răspuns:

Sanii cresc in perioade diferite, mai mult sau mai putin, de la om la om. Ai fi preferat sa-i ai crescuti de la 7 ani? laughing Cat despre menstruatie :
E foarte bine ca nu ti-a venit inca straight face. De ce ai vrea sa-ti vina? Tanjesti dupa o durere de burta? Mananca fasole!winking

| faranumemomentan a răspuns:

MAi bine mai mici tongue mie imi plac sani mici big grin