Mai linistit putin :*
Îți jur. E ceva obișnuit, majoritatea fetelor pățesc asta! :*
Bună!
NU ai dat detalii : când ai avut prima menstruaţie/menarha, dacă eşti în PRIMUL an de ciclu menstrual, datele ciclului menstrual pe cel puţin ultimele 6 luni, dacă au mai fost astfel de dereglări ( în trecut ), dacă ai fost la ginecolog pentru astfel de dereglări, un eventual diagnostic, eventuale tratamente, etc.
Cel mai probabil, este vorba de o dereglare hormonală.
Dacă eşti în primi 1-2 ani de ciclu menstrual, atunci sunt relativ normale astfel de dereglări; dacă se repetă pe parcursul a mai multe CM, atunci poate fi o "problemă"...
Totuşi, e posibil ca în următoarele zile să apară o sângerare menstruală normală.
În caz contrar, ar fi indicat ca la terminarea sângerării să mergi la un control ginecologic.
Toate cele bune.
Buna!
In perioada aceasta a adolescentei, dereglarile hormonale sunt foarte frecvente, asa ca nu te panica!
Eu am mai "reusit" cat de cat sa tin sub control cu ceai de cretisoara.
Incearca-l!
Te pup!
Multumesc pentru sfat te pup
Aşa a păţit şi o prietenă, şi nu a dat atenţie, şi a murit la 3-4 zile de Ciroză Hepatică.
Să mori tu!? Dispari mă de aici cu căcaturile tale. Fata vrea seriozitate, nu glume de prost gust. Ceawles
Ce şmecher/şmecheră ai fost la faza asta. Este un internet liber, vorbesc unde mă taie pe mine sufletu'.jet inapoi in cochilie.
Orcum mersi sper sa-mi vina normal luna viitoare
Nu era nevoie de răspunsul tău!
Dacă nu vine normal..mergi la un doctor ginecolog.