| UIV27 a întrebat:

Am 14 ani si astazi am observat ca scaunul meu are culoarea galben deschis.ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Rakanishuu a răspuns:

Să nu mai mănânci porcării.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cumperi vopsea și îl colorezi cum vrei.
Dacă mai ține și mâine culoarea respectivă(sau devine mai rău) dai o fugă la doctor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Scaun galben deschis poate avea mai multe cauze si anume:
Daca este grasos si pluteste in apa = insuficienta pancreatica (pancreatita, cancer), boala celiaca.
Alte cauze de scaun deschis la culoare:medicamente cu hidroxid de aluminu, examinarea intestinului cu bariu, hepatita alcoolica sau virala, ciroza biliara, obstructii ale cailor biliare (tumori canceroase sau necanceroase, litiaza, boli congenitale ale cailor biliare ), chiste pe canalele biliare.
In concluzie trebuie sa treci pe la un medic gastroenterolog pentru niste analize, eventual un tratament ceva.
Te pup!

| Tudoro99 a răspuns:

Rupe scaunu!