| Alemoni a întrebat:

Buna!
Am 14 ani, si de ceva vreme simt o durere ca o apasare de ac pe langa sanul stang.Nu ma doare tare... Este o durere usoara de cateva secunde. Dupa care mai face un repaus. Simt durerea atunci cand respir mai profund...Este ceva grav? De la inima. oare? Un site bun de unde as putea sa ma informez? De specificat : nu am nici-o problema cu inima!*
Parintii mei sunt plecati. Astept pareri.
Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| BiancaDenisa a răspuns:

Daca este doar o durere mica s-ar fi putut sa fi racit.Sau poate te-ai lovit si nu ti-ai dat seama.Ar mai fi o solutie daca sani tai inca sunt in crestere te dor cand cresc sau atunci cand vine menstruatia.Numai bine!

1 răspuns:
| Luissa123 a răspuns:

Daca te doare mai intens cand respiri probabil ai ceva probleme usoare la bronhii sau la plamani probabil o raceala...