Aceste intepaturi pot aparea si in urma stresului...prea multe teme dintr-o data,prea mult de invatat,prea multe ore la scoala... sfatul meu,relaxseaza-te, ofera-ti un moment de liniste. daca nu functioneaza, ar fi bine sa faci un control
Da ar cam trebui sa iti faci griji. Tine-ti respiratia si daca durerea inceteaza s-ar putea sa ai nevralgie intercostala care se poate agrava serios. Este de la statul in vant sau bauturi reci. Oricum ar trebui rapid sa mergi la doctor inima e foarte importanta si daca te ajuta sa stii ca daca mergi mai mult pe jos si in ritm alert iti mentii inima santoasa.
Intepaturile in zona inimii nu sunt atat de ingrijoratoare dar combinate cu respiratia grea ar putea sugera multe probleme. Sfatul meu e sa mergi cu parintii tai la urgenta sau sa sunati medicul de familie sa te vada.Multa sanatate!
Si mie mi se mai intampla.
Esti obosita, sau poate te`ai enervat.O sa-ti treaca nu`ti face griji.
Dar daca o sa te mai intepe, zic sa te duci la un doctor.
bye
Buna
Am si eu asa ceva cind vreau sa respir adanc ma inteapa, retineti respiratia pe citeva secunde apoi incearca iar sa respiri vei vedea ca iti va trece
Pai poti avea un junghi dar nu am de unde sa stiu poate ai hipertensiune sau pulsul ridicat nu stiu du-te la medic, sportul nu are nici o legatura ci din contra cand faci sport respiri greu