| daniela_9291 a întrebat:

am 14 ani si de o ora ma tot inteapa inima si respir din ce in ce mai greu.
Mi`e teama, eu nu am avut niciodata probleme cu inima, iar suparata nu am fost azi, m`am gandit ca poate fi din cauza faptului ca eu nu fac sportul la scoala, din alta problema.
Ce poate fi? ar trebuie sa imi faci griji?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| iStarry a răspuns:

Aceste intepaturi pot aparea si in urma stresului...prea multe teme dintr-o data,prea mult de invatat,prea multe ore la scoala... sfatul meu,relaxseaza-te, ofera-ti un moment de liniste. daca nu functioneaza, ar fi bine sa faci un control

7 răspunsuri:
| Iubiţica95 a răspuns:

Fetita,asa lucruri nu se intreaba pe TPU dar la cardiolog

Răspuns utilizator avertizat
| CeaCuMasca a răspuns:

Da ar cam trebui sa iti faci griji. Tine-ti respiratia si daca durerea inceteaza s-ar putea sa ai nevralgie intercostala care se poate agrava serios. Este de la statul in vant sau bauturi reci. Oricum ar trebui rapid sa mergi la doctor inima e foarte importanta si daca te ajuta sa stii ca daca mergi mai mult pe jos si in ritm alert iti mentii inima santoasa.

| tyana a răspuns:

Intepaturile in zona inimii nu sunt atat de ingrijoratoare dar combinate cu respiratia grea ar putea sugera multe probleme. Sfatul meu e sa mergi cu parintii tai la urgenta sau sa sunati medicul de familie sa te vada.Multa sanatate!

| PeStraziGoale a răspuns:

Si mie mi se mai intampla.
Esti obosita, sau poate te`ai enervat.O sa-ti treaca nu`ti face griji.
Dar daca o sa te mai intepe, zic sa te duci la un doctor.

bye

| MindExplode a răspuns:

Buna
Am si eu asa ceva cind vreau sa respir adanc ma inteapa, retineti respiratia pe citeva secunde apoi incearca iar sa respiri vei vedea ca iti va trecehappy

| aigi1 a răspuns:

Pai poti avea un junghi dar nu am de unde sa stiu poate ai hipertensiune sau pulsul ridicat nu stiu du-te la medic, sportul nu are nici o legatura ci din contra cand faci sport respiri greu