| Zaleilah a întrebat:

am 14 ani si intr-o seara mi-a crescut tensiunea 16 cu 9 happy si am fost la garda (spital) m-a trimis ( dupa o luna) la Institutul Inimii mi-au facut EKG credeti-ma ca numai stiu ce a zis dar toti vb ea acolo suflu grad 2, dar sa fie mai sigure m-au programat si in 7 martie la o ecocardiograma mi-am facut-o au spus ca nu am nici o boala a inimii dar pana sa ajung la ecocargiograma( 7 martie) intr-o dimineata m-am simtit rau si m-am du sla alt spital care mi-a facut EKG si a zis ca nu am nimic sa stau liniistita . Analizele le-am facut am avut Magneziu cam mic ( nu foarte) era ceva de genul 4,8 si sa zicem ca trebuie 5 . Eu am tot palpitatii pot fi din cauza tensiunii, magneziului( iau megnerot {medicament} de azii fix o luna) ? Pareri? va rog oricum saptamana.viitoare plec la doctor sa vada si el ecocardiograma si .sa vedem ce zice
Astept. Multumesc :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Eu zic ca esti stresata, anxioasa chiar. Tre sa dai admiterea la liceu, nu? Dormi prost, adica adormi sau terzesti greu, ai cosmaruri? Termina medicamentul ala si treci pe magne B6, pe mine ma ajuta in perioade mai stresante si incearca sa bei ceai antistres de ex fares de 2 - 3 ori pe zi si sa stai mult timp in aer liber, sa faci plimbari, sa ai activitati care te relaxeaza si iti plac.

| LolaGirl a răspuns:

Cred ca ai aceste palpitatii si din cauza unei alimentatii nesanatoase.Si eu am avut pentru ca mancam prea multa ciocolatalaughing stiu e banal dar "naspa"happy.
Incearca sa faci miscare, poate tu ai o grautate normala dar ai grasime interioara care apasa pe inima.

| Zaleilah explică (pentru LolaGirl):

Eu nu mai beau cola de 3 luni sarat dulce( ciocolata) nimic! mananac sanatos!