| EuAlexia a întrebat:

Buna am 14 ani si mi-a venit ciclul de la 13 ani. Siti cumva de ce imi vine 1 data la 2 luni si nu 1 data pe luna cum e normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Asa vine la inceput, se va regla, de obicei dpa ce iti incepi viata sexuala[daca nu ti-ai inceput-o]

| AnemonaP a răspuns:

Pana ti se regleaza va dura in jur de 6 luni sau chiar mai mult.te poti astepta sa iti vina si o data la 3-4 luni.In cativa ani ti se va regla.Stai linisitita.Toate patim la fel.

| BlackEyedGirl a răspuns:

Inca nu ti s-a reglat, am auzit ca pot sa treaca si 2 ani pana sa iti vina regulat.

| MerVeilleuX a răspuns:

Păi de-abia ţi-a venit şi până se reglează şi el... tongue aşteaptă câteva luni că-şi va reveni el.

| haapyfacesmilealotforme9090 a răspuns:

Buna happy si eu tot 14 ani am. si stiu ca te poti ingrijora pentru ca nu e reglat, si poate crezi ca nu e normal, etc. dar nu e asa. pe vremea parintilor nostri mancarea era diferita. tot ce mancam noi acum influenteaza, ptca sunt puse tot felul de chimicale, etc. in mare parte asta e devina. asa ca stai linistita. cunosc femei adulte care au aceeasi problema la 20-30 de ani. vremurile noastre sunt diferite. asa ca stai linistita, si nu te panica! totul e perfect normal.

| YrinaBubulina a răspuns:

Ti-a venit ciclul de un an, deci este normal. La varsta asta, ai foarte multi hormoni in corp. In gen 2 ani ti se va regla si iti va veni lunar. Nu iti fa probleme. Mie la inceput imi venea la 3 luniwinking

| TriXeE a răspuns:

Da e normal. Poate sa iti vina o data si apoi sa nu iti ai vina 1 an. Nu e regulat si de asta se intampla asa.

| EuAlexia explică:

Nu mi-am inceput viata sexuala. si multumesc tuturor de raspunsuri