| EllaElly123 a întrebat:

Am 14 ani si sanii foarte mici pentru aceasta varsta.Sunt foarte subtire in talie,sanii mici, iar picioarele le am mai " groase ". Seman la corp pe mama mea..care de asemenea,ii are mici.ce ar trebui sa fac sa creasca mai mult? Prin mult sport as reusii? Si daca da, ce sport? Voi ce ziceti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Situaţia ta este relativ normală!

Sânii se dezvoltă până pe la 18-20 de anişori, apoi se mai măresc/dezvoltă la/după prima sarcină.

De asemenea, e posibil ca sânii mici să fie o caracteristică fiziologică - mai ales dacă mama/bunica ta au sâni mici ( de obicei, se "moşteneşte" ).

NU ai ce face ca sânii să-ţi crească mai repede sad

Trebuie să ai RĂBDARE!

Toate cele bune.

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Dimensiunea sanilor este conditionata genetic, sportul nu te ajuta. O alimentatie corecta este suficienta.

| ioanaioana a răspuns:

Te dezvolti pana la 18 ani, mai ai timp. Sportul nu ajuta sanii deloc( zona sanilor este fara muschi deci nu au cum sa creasca din cauza sportului). Sau te accepti asa cum esti sau folosesti sutiene cu bureti

| Azµre a răspuns:

Așa și? ce te preocupă sânii la 14 ani? faci ceva cu ei? nu așa că pune mâna și învață și o să crească și sânii.

| OoBunnyoO a răspuns:

Poti incerca diverse sporturi care sa iti intareasca muschii pectorali. Nu stiu daca va fi o diferenta foarte mare in marime, dar va fi o diferenta.
Plus de asta sutienele cu push-up sunt mereu la indemana. :p

| Felys a răspuns:

Nu ai draga ce sa faci, asa ai tu mostenirea genetica, o sa mai creasca in timp dar nu exagerat de mult, nimeni nu este perfect

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prin sport, prin lucrarea bustului și zonei de acolo îi faci să devină mai fermi, nu și mai mari, e o iluzie, dar poți încerca.
Ar trebui să lași concurența prostească la o parte, nu ai nicio vină că ești așa.
Cine te va plăcea, te va plăcea pentru ceea ce ești, contează ce ai în cap și caracterul.
Pentru bluze sau veste care necesită puțin bust poți purta push-up, cât să nu stea aiurea pe tine.

| khwewljewew a răspuns:

Asta e de la mama natura. Ori ai ori nu ai. Nu prea poti sa faci nimic... poate doar sa iti pui silicoane. Oricum, sanii mici sunt cei mai jucausi. laughing

| Galatz a răspuns:

La sani puneti silicoane.
La picioare si talie poti face niste genoflexiuni.

| EllaElly123 explică (pentru Galatz):

Am 14 ani, repet! laughing Cum sa-mi pun silicoane? ..sincer,varianta asta ar fi ultima pentru mine tongue

| Galatz a răspuns (pentru EllaElly123):

Atunci fa genoflexiuni!

| SexycoldVamp a răspuns:

Sincer,nimic! Adica nu trebuie neaparat sa ai sanii mari! Dupa mine acesta nu e un aspect foarte important.Cu siguranta cu timpul vor ajunge la marimea potrivita corpului tau.Eu am o prietena care are tot 14 ani si este slaba dar si ea are sanii mici, insa nu-si face nici o problema! Tot ce conteaza e sa te simti bine in pielea ta!
Daca vrei neaparat sa-i maresti sau daca esti nemultumita vorbeste cu mama ta, sigur te va ajuta.Cu ea poti vorbi deschis, dar eu zic ca nu ai pentru ce sa te ingrijorezi.

Bafta!