| UIV27 a întrebat:

Buna,am 14 ani si sunt baiat. De vreo 2 Ani am la sanul stang un fel de piatra dureroasa exact sub sfarc.am avut si la dreptul dar mi-a trecut repede. Ma tem sa nu am cancer

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Ii de la modificarile hormonale. Daca pe tine te doare, imagineaza-ti cum se simt fetele inainte de menstruatie, cand le dor sanii.

| manuel72 a răspuns:

E ceva normal, fiziologic.

| Yamaha123 a răspuns:

San!laughing
Pectoral si iti trece trebuie sa mai astepti putin!

| darriya a răspuns:

Cancer mamar pot avea si barbatii chiar daca intr-o proportie mai mica, ce simptome ai? posibil sa fie din cauza dezvoltarii tale, sa nu ai nimic in legatura cu cancerul, pentru ca ar trebui sa ai dureri, secretii(transparente, sanguinolente etc) cei peste 65 de ani au dar pot avea si barbatii chiar la 30 de ani cancer.dar in orice caz fa un control!

| SaschaM a răspuns:

Mergi la medicul de familie si vezi ce zice, daca-ti da o trimitere...

| Patrick1 a răspuns:

Devii barbat! big grin