Salut!
Nu cred ca vei mai creste.
Eu aveam la 14 ani 1, 75, iar cand am ajuns la 18 aveam doar cu 3 cm mai mult .Si asa am ramas si in prezent, la 1, 78. Mie nu mi se pare mare inaltimea mea, chiar mai voiam 5 cm in plus .
Poate ca ai crescut acum mult, apoi nu vei mai creste.Un prieten de-al meu cand eram mic radea de mine ca sunt foarte inalt (pe la 14-15 ani), eu am ramas la acea inaltime, iar el, azi este la fel de inalt ca mine, iar atunci era cu cel putin 20 cm mai scund. Poate asa o sa patesti si tu cu inaltimea, vei ramane asa.
Diferenta intre mine si tine este ca eu eram multmai corpolent , desi nu imi place sa mananc stiu eu ce cantitati masive, pur si simplu asa sunt eu.
In prezent am cat ai tu acum (19 ani si 8 luni, si 1.79 inaltime).
Si greutatea de 90 kg .
De cand ma stiu greutatea mi-a variat foarte rar.Chiar si cand eram mic aveam 60 si ceva de kg la 13 ani.
Acum ma gandesc ca s-au marit oasele si s-a marit si greutatea.
Mie nu imi place extraordinar de mult cum arat, adica mi-ar placea mai mult sa am 80 kg.Tu ai o greutate normala, un 70 kg sa ajungi pe la 16 ani si sa o mentii, nu trebuie sa te ingrasi.
Daca totusi ai dori sa te ingrasi mananca inainte sa te culci ceva cu multe calorii gen ciocolata, in 30 de zile o sa cresti cu cel putin 3 kg, dar nu este prea sanatos sa faci asta .
Doar nu te abtine de la nimic si nu mai te ingrijora de greutatea mica.
Te salut,
Adrian!
Cred ca aici gasesti raspusnul http://bit.ly/1x4I5ck
Mai cresc sau nu? Si cum ma ingras
Deeaandreea9156 întreabă: