anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am 14 ani si va varsta mea am corpul ca si modelele de aproximativ 18 ani. Imi permit sa mananc mult sau sa mananc grasimi si nu ma ingras deloc. Raman la fel de slaba. Este normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Bog15 a răspuns:

Totul tine de metabolism, eu cred ca ai un metabolism rapid care asimileaza foarte repede, chestia asta in general se schimba cu inaintarea in varsta, oricum, pe undeva tot se va depune, parerea mea personala, nu sunt expert

4 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Mai degrabă practică un sport și mănâncă să trăiești, nu să trăiești ca să mănânci.
Pa, pa.

| coralia_5862 a răspuns:

Da este foarte normal ai arderile bune in organism nu toata lumea e ca noi, pentru ca si eu sunt la fel, unele pers doar de la o prajitura se pot ingrasa foarte mult deoarece corpul lor nu asimileaza mancarea cum o face corpul tauwinking este foarte normalwinking fundita?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uh...norocoaso...

| DjMiha a răspuns:

Da este normal.arderile bune in organism nu le are toata lumea.aaa inainte sa tr messajul pentru utilizatorul coralia:nu stiu unde scrie ca da fundathinking