| analog a întrebat:

am 14 ani sin ink nu mi-a venit ciclul. In schimb dimineata gasesc lengeria patata de un lichid galbui mai gros. Nu e de la igienalaughing! As vrea totusi sa stiu. Se intampla de ceva vreme. Nu stiu nu am avut nici dureri de ciclu sau asa. Adica nici nu stiu cum e. Putin ajutor de la fete.multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

O sa apara menstruatia in primii doi ani de la aparitia acestei secretii vaginale.

| AdelinaC a răspuns:

Stai linistita, fiecare om se dezvolta in ritmul lui.Este ceva normal sa ai secretie, toate fetele au, important este sa te speli zilnic(vara si de 2 ori) cu apa si sapun si sa iti schimbi lenjeria in fiecare dimineata(dupa ce te speli, normal) si atat.Cand iti va veni menstruatia este posibil sa te doara putin abdomenul in partea de jos sau nu te va durea nimic.

| noktambul a răspuns:

Sunt reactii normale ale organismului, premergatoare ciclului. Este, oricum, curios ca ciclul nu ti s-a instalat pana acum.Ar fi trebuit sa ai ciclu cu cel putin un an inainte. Dar asta depinde si de organism, de metabolism si de fondul genetic. Cu mama ta de ce nu discuti problemele astea? Ea a trecut prin ele si poti fi sigura ca iti va da un sfat.

| EstiFericitaSauTrista a răspuns:

Http://www.romedic.ro/ce-este-secretia-vaginala?-0P466 Ar fi bine sa verifici linkul si sa contactezi un medic.

| alexa88 a răspuns:

Acel lichid prevesteste menstruatia.Asa ca fii pregatita in cate va saptamani sau luni sa-ti vinA!winking

| Ad3lyna_8426 a răspuns:

Si eu am la fel
chiar vreau sa stiu si eu...

| zuzanebuna a răspuns:

Buna.sa sti ca si eu am avut si stiu cum e ai putea fi racita sa stii incearca sa ai grija de corpul tau si cum te imbraki nu sta cu mijlocul gol sa nu fi uda la picioare si chestii din astea eu am avut o gramada de timp chestia aia dupa aia nu a mai fost iar apoi mi-a venit ciclu ai grija de tine

| analog explică:

Pai mai e si chestia ca sunt mica de inaltime
adica ma dezvolt fizic destul de greu
psihic este normal.