| UIV27 a întrebat:

Am 14 ani, sunt baiat si acum vreo 4 ore am fost la baie si fecalele imi erau negre. Sunt foarte speriat. Oare e din cauza ca astăzi am mancat foarte picant ( foarte, foarte)

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Materiile fecale negre sunt semn de hemoragie digestiva inalta. Ar fi bine sa mergi la urgente in seara aceasta.
www.i-medic.ro

| darrio2007 a răspuns:

Esti penibil.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este prima data? Daca nu du-te la un medic cu proba de coprocultura

| JIGHIRUS a răspuns:

Materiile fecale au culori in functie de mancarea pe care o mananci! de ex daca nananci lapte intr-o zi, urmatoare vei iesi un pic mai deschis la culoare si tot asa...

| PinkPinkPink a răspuns:

Ma baiatule cum iti permiti sa ne spui noua ce culoare iti era fecalele ma?! Eu tocmai mancam sanvisel si briosica cu caspuni si hot cioco maa

| Digital112 a răspuns (pentru PinkPinkPink):

Copile, eu tin post, nu ma intereseaza pe mine ce mananci tu. sterge-ti raspunsu