Daca nu ai alte probleme, cum ar fi dureri la ovare, scurgeri vaginale neobisnuite (poti sa ai o scurgere clara, incepe cu cateva luni inainte de a avea prima menstruatie) sau altele, atunci nu este cazul sa te ingrijorezi. Te mai poti bucura de o copilarie fara griji. Ca apoi o sa vezi tu: tampoane, s-o patat pantalonii?, durere in timpul menstruatiei s. a.
Acum, in ultimii ani ciclul la fete vine tot mai repede, la varste destul de mici, deci este posibil si la 9, 10 ani
dar sa stii ca sunt fete care au avut ciclu si la 19, 20 de ani
deci depinde
inca nu ar trebui sa te ingrijorezi, daca nu iti vine pana la 16 ani vorbeste cu mama ta si consulta un medic
Se mai intampla si asa, mai e timp pana la 16 ani, daca nu iti vine pana atunci du-te la medic.Si sincer iti spun bucura-te de timpul cat nu ai
Mie mi-a venit in clasa a5a... aveam in jur de 11/12 ani. O sa-ti vina, nu-ti face pb. Daca ajungi la 18 ani si nu ai, atunci chiar e o pb.
Mie mi-a venit la 12 ani.Acum depinde de fiecare fata.
Primul ciclu apare in mod normal in intervalul de varsta cuprins intre 9 si 16 ani. De obicei apare la 2 - 2, 5 ani dupa primele semne ale pubertatii - cam in acelasi moment de timp cu momentul maxim al cresterii corporale.
Varsta tinde sa fie aceeasi de-a lungul generatiilor, insa exista numerosi factori care influenteaza aceasta varsta (inclusiv parametrii geografici). O treime din fete au primul ciclu pana la 12 ani, peste 50% il au pana la 13.
Cunosc o fata careia i-a venit la 19 ani. E rar dar am auzit.Asa ca nu te teme, ciclul va veni la tine cand te vei astepta mai putin.Acum bucura-te de mai putin stres.:d
Bye-bye & Pupici!
♥Cŕažλ♫ ĐǿŁŁ♥DYA♥
O sa iti vina. Bucura-te de timpul pe care il mai ai :* Mie mi-a venit la 12 ani si regret nu-mi place.
Fetelor ajutati-ma nu stiu ce sa fac am 12 ani si 6 luni am facut sex si nu mai sunt virgina dupa ce mea venit ciclu am facut sex 5 ore fara sa ma opresc acum nu mea mai venut ciclu de 4 luni mama si tata nu stie ca eu m-am masturbat de la 10 ani si ca fac sex zilnic cand ei sunt la servici sani ma dor si m-am ingrasat daca i-am subt stiti voi ce lui prietenului me ce se intampla
Doamne...Tu vorbesti serios sau faci ras de noi? Fetita trezeste-te...La 12 ani? Da-pai la 18? Ce o sa faci? Doamne generatia asta de copii.:O
Si mai bine bucura`te ca nu ai
lu` var`mea i`a venit in clasa a7a :l
nu glumesc
Depinde de organism nu de cat de dezvoltata esti... stai linstita sunte fete care le vin si la 18 ani, ca sa nu te mai impacientezi tu asa tare te poti duce la un ginecolog
DAR mai bine stai linistita cand o sa iti vina o sa iti doresti sa nu ai
anonim_4396 întreabă:
d3viLm1k întreabă: