Mananca putin dar mai des incearca mancare sanatoasa de exp ziua un ou fiert cu o bucata de sunca sau paine prajita si ceai etc.la miaz supa sau putina ciorbica sanatoasa si daca doresti felul 2 ceva sanatos fara paste doar lucruri sanatoase piure de cartofi, spanac tot ce contine de legume si poti panaca si putina carne, mancarea ar fi indicata fara paine alba dar daca tot vrei poti manca putin neagra dar nu mult ca si aia ingrasa si daca iti este foame intre mese ceva fructe iar seara inainte de ora 6 ceva usor o salata, poate ceva ce ai mancat la miaz felul 2 dar putin sau alte chestii usoare.Renunta la suc si pufuleti o vreme si fa miscare incearca danseaza etc Si vei vedea ca vei slabi Bafta, Funda plz nu am primit nici una sunt noua si am si eu niste intrebari poate intru pe pagina mea sa vezi
Problema cea mai mare la vârsta ta e că nu trebuie să îți socotești aportul caloric ca și un adult. Cel mai bine e să mănânci regulat, cât mai sănătos și să faci efort fizic.
Cu datele care mi le-ai oferit tu te afli aproape de limita superioară a greutății normale pentru vârsta ta. Fiind în creștere cel mai ușor să reduci din kilograme, nu foarte multe, ce e drept, trebuie să te apuci de ceva activitate fizică, alergat, înot, baschet, volei, etc. Referitor la dietă important e să nu mănânci multe grăsimi, produse cu îndulcitori (Cola Zero) și sare. Sarea reține apa în organism și te menține într-o stare de oboseală și apatie.
FCatalinf întreabă: