| bianca1407 a întrebat:

...am 15 ani, 1:67 inaltime si mie mi se pare ca sunt grasa. Am 50 de kg dar toata lumea imi spune ca sunt foarte slaba si vad fete care am aceleasi kg ca mine dar arat mai grase vi se pare nosrmal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| positivity a răspuns:

Stai calmă, tu nu eşti deloc grasă. De fapt, ţi-ar mai trebui încă 7 kilograme ca să fii perfectă. Despre celelalte fete ce pot spune, poate ele sunt puţin mai scunde decât tine şi de-asta par puţin mai plinuţe.
Oricum, greutatea unei fete se poate calcula astfel:
(1), 67 - 10 = 57
Şi de aici rezultă, că ar trebui să ai cam 57 de kilograme.
Oricum, mai pune pe tine câteva kilograme şi vei arăta mai bine.

4 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Fa un sport daca vrei sa arati mai bine, recomand fitness. La 50 de kg in niciun caz nu esti foarte grasa, esti chiar slaba.

| bianca1407 explică (pentru Cosmin86):

Hac sport destul ( fotbal, carate, zumba, streat dance, dans expresiv, inot si sport la scoala ) si arat la fel si nu manc fast food sau de multe ori pe zi doar de 2 ori crying

| Cosmin86 a răspuns (pentru bianca1407):

Mananca si tu de 3-4 ori pe zi, o alimentatie bogata in protenie si o sa faci forme, nu grasime.

| bianca1407 explică (pentru Cosmin86):

Da mersi happy