| Pelican05 a întrebat:

Am 15 ani. Cam de o săptămână trebuia sa imi vina menstruatia. Am niste dureri (mai bine zis ințepaturi) în partea dreaptă jos. Nu am tot timpul. Este o durere intepatoare care apare uneori brusc si tine câteva secunde si uneori e atât de intensă ca nu ma pot mișca. Am tot spus că poate e un SPM pe care nu l-am avut până acum. Cred ca ar trebui să vb cu mama sa mergem la un control. Până atunci as vrea sa ma ajutati si pe mine sa imi spuneti cam ce as putea avea. Raspund la intrebari daca e nevoie ca sa va mai dau niste detalii, dar în privat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| richasian a răspuns:

Bună!
Am avut și eu la fel, tot ceva de genul înțepături, mi-a trecut după cam 4 zile sau ceva de genul, dacă te doare de genul înțepături, ai o urina închisă la culoare și ai o stare foarte proasta înseamnă că ai răceală la ovare, și eu am avut așa, poți să îmi dai mesaj pe privat să mai discutăm daca vrei happy
Pupici