| Lola90 a întrebat:

Am 15 ani de de ceva timp am observat ceva ciudat in legatura cu pielea mea. Pielea dintre sani si in jurul acestora pare "stransa" si parca da sa se descuameze. Mentionez ca nu m-am ars la soare sau ceva. Nu stitI care ar putea fi cauza?straight face Funda!:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| asdasdasdasdasdsa a răspuns:

:* Pai mi-as putea da cu parerea daca mi-ai da pe mess poza cu sanii :]], P.S : Am glumit tongue. Deci nu te teme daca nu ai stat la soare, cam pe la 15 ani se fac schimbari majore pot zice ale corpului la barbat mai ales, dar si la femei, sani, fata, devin mai inalte, etc, vocea nu cred ca ti-s-a schimbat ca nu se schimba la fete tongue, doar la barbati tongue. Si mie mi s-au intamplat schimbari de la varsta de 11 ani straight face, nu de la 15 cum ai tu. Sti banuiesc ca sti si tu ce schimbari, voce, m-am inaltat si dupa e ceva mai asa smug tongue :*. Sper ca ti-am fost de ajutor fundita tongue