| AgentXXX a întrebat:

Buna,am 15 ani jumatate.Nu mi-a venit inca ciclul.Nu sunt dezvoltata pot spune deloc.Am 1.57 si 37 de kg, sunt constienta ca sunt prea slaba insa nu ma pot ingrasa de fel.Sanii imi cresc de aprox 2 ani iar parul pubian la fel.Parul de sub brat il am de vreo 3 luni.In aceasta perioada mi-au aparut cateva cosuri,ceea ce inainte nu se intampla si imi curge un lichid alb de vreo luna, 2.Credeti ca urmeaza sa am cicluu cat de curand
P.S. funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Evident că va veni. Doar că e (încă) relativ greu de precizat peste cât timp. Oricum, nu prea mult.
În ceea ce privește greutatea, ai puțină răbdare - de îndată ce organismul se va adapta noului titru de hormoni, vei mai adăuga ceva pe tine. Sper doar să fie pe unde trebuie.

1 răspuns:
| Cristi_Oldskull_1989 a răspuns:

Sunt baiat, nu te sperialaughingdar pot sa-ti zic ca asa se intampla si la baieti, si este semn al pubertatii.menstruatia o sa iti vina in curand, dar nu fi nerabdatoare, pentru ca e naspa(am o sora). sper ca te-am ajutat:*
PS. incearca sa mai pui ceva pe tine, nu e bine sa fii prea slaba, dar ai grija sa nu dai dintr-o extrema in altahappypa