| lalalalala444 a întrebat:

Buna,am 15 ani nu de mult ce mi-am inceput viata sexuala, am facut cu prezervativ.Nu s-a spart, nu era gaurit. Mamei nu ii pot spune.
Iar pe mine ma tot framanta gandul ca as putea fi insarcinata...si nu-mi doresc asta. Menstruatia trebuia sa-mi vina si nu mi-a venit inca. Iar inca o chestie ce ma sperie e, cand stau pe spate simt bataile inimii in burta... sunt deja 24 de zile de la primul act, greață nu imi este, pofte nu am, nu ametesc, nu sunt obosita.
Am facut teste de sarcina si au aratat negativ dar nu stiu..tot sunt nelinistita deoarece inca nu si-a facut aparitia menstruatia.
Am scurgeri vaginale albe care stiu ca apar cand trebuie sa-mi vina menstruatia.
Va rog ajutati-ma.
In caz ca stiti pe cineva din Timisoara care face avorturi fara acordul parintilor, va rog sa ma contactati ..sunt noua pe aici nu stiu daca e chat aici dar imi spuneti cum sa va gasesc. Multumesc mult

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu era spart nici gaurit nu ai de ce sa iti faci probleme nu exista nici un risc de a ramane insarcinata nu te mai gandi la chestia asta ca iti provoci stres singura.si daca testul ti-o indicat ca e negativ atunci nu ar trebui sa te mai gandesti la sarcina.

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Dacă l-ați verificat și era ok atunci n-ai de ce să-ți faci griji, la vârsta ta e normal să fie tot felul de dereglări

| Donsavas a răspuns:

Nu esti însărcinată cu gândul, stai linistită!
Bătăile inimii se pot simti in tot corpul.

| RobertMoon a răspuns:

N-ai 2 lei sa cumperi un test de sarcina de la farmacie?

| Adry05 a răspuns (pentru RobertMoon):

Tu știi să citești? a zis că a facut teste și au ieșit negative

| MademoiselleCosmina a răspuns:

Menstruatia mai intarzie, mai ales daca e neregulata.