E normal, si mie imi vine neregulat iar prima data mi-a venit in ianuarie, pentru ca dureaza ceva pana se regleaza, poate dupa si 2 ani
Spune-i urgent mamicai si mergi la ginicolog pentru ca nu e normal, o verisoara de amea a avut aceeasi problema a mers la medic si acum e bine are 2 copii minunati. mult succes si sanatate
Daca nu ai facut prostii nu ai de ce sa te ingrijorezi si eu am patit si a revenit la normal dar dupa 16 17 ani.
Daca inca esti virgina nu ar trebui sa iti faci griji,pentru ca asa a patit si mama mea,un an nu i-a venit si apoi i-a venit regulat,inseamna ca corpul tau inca nu e foarte pregatit sa continue,e nevoie pentru o pauza,nu te ingrijora poate pe luna viitoare iti va veni,este doar o dereglare mai mare menstruala,daca vrei mai multe detalii te poti duce la un doctor carete va informa mai bine,dar daca nu mai esti virgina,s-ar putea sa fi insarcinata,sau poate nu, daca nu mai esti insarcinata fa-ti un test de sarcina, este cel mai bine, ps:nu te ingrijora, sper ca te-am ajutat :*
Buna. Esti inca la inceput, avand in vedere ca ai 15 ani este ( deocamdata) normal sa ai menstruatia dereglata.
Si eu aveam la un moment dat probleme si imi intarzia. O sa-ti revi, ai grija de tine!