| zuzulina78 a întrebat:

Am 15 ani si 1.50 inaltime.As vrea sa stiu daca exista pastile care sa ma ajute sa cresc si daca le-ati incercat.Dau fundita:*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Azµre a răspuns:

Da exista, hormoni de crestere... care se dau in urma unui tratament. vrei sa cresti mai mare asta daca esti inca mica.
Te duci la Institutul Parhon cu parintii sa-ti faca un control si vor sti medici ce sa-ti faca or sa-ti zica daca e nevoie sa mai cresti sau nu! nu lua pastile din auzite!

4 răspunsuri:
| William a răspuns:

Pentru fete ca tine s-au inventat tocurile de 30 de cm.

| S0nofS4tana a răspuns:

Http://www.crestere-inaltime.ro/our_labs.php
incearca aici dar eu nu ti-as recomanda pastile mai bine ai face si tu sport gen inot sau baschet, mult succes! Funda?

| DSabb a răspuns:

Sincer nu am auzit de astfel de pastile ...Nu stiu ce sa spun. poate ca exista si asa ceva...Dar te ajuta mult activitatile fizice mai ales volei! Pupici:*:*

| Morphie a răspuns:

Eu la 15 ani aveam tot 1.50. Pana la 16 ani nu prea am crescut, dar acum, la 17 ani am 1.72happy fara pastile. Asteapta doar. Pana la 18-19 ani, o sa mai cresti, daca nu, tocuri:*