Sfatul meu este sa mai astepti pentru ca esti in perioada de crestere ai mari sanse sa mai cresti incearca sa faci sport asa ajunta la dezvoltare nu da bani pe prosti si nici nu incerca ceva ce ti-ar putea pune viata in pericol sper ca te-am ajutat te pup ai grija de tine si vorba aia sa cresti mare
Zic sa iti vezi de treaba ta cu pastilele. Fetele mici de inaltime sunt damn adorabile si mai e si vorba aia " Esentele tari se tin in sticlute mici ", nu incerca sa iti stimulezi hormonul de crestere cu biotina artificiala, nu are sens, ai putea sa iti distrugi sistemul imunitar din cauza excesului.
Tu asta esti, nu poti face nimic ca sa fi mai inaltă gen pastile, tot ce poti face este sa porti tocuri, mama ta fiind scundă, nu poartă si ea tocuri ca sa mai adauge la inaltime?
Încă ești în perioada de creștere.Fiecare crește diferit oricum.Eu am 9 ani și am 1, 41.
Hey, buna! Nu ti-as recomanda pastilele de crestere, nu te vor ajita cu nimic, cu absolut nimic. iti recomand sa te apuci de INOT si sa ai o alimentatie sanatoasa. pana la 20 ( varsta la care organismul se opreste din dezvoltat) iti garantez ca te va ajuta cu ceva cm in plus!
Bună, sunt exerciţii fizice prin care poţi creşte cu până la 5 cm. Pastilele au numeroase efecte negative, nu le recomand.
Bună Carmen, momentan ai 15 ani până la 18 ani o să mai crești, pe lângă asta fetele preferă parteneri mai înalți deci ai șanse la mai mulți parteneri decât o fată mai înaltă.
Pastilele de creștere nu ți le recomand deoarece pot prezenta reacții adverse sau doar corpul să-ți crească iar organele tale să rămână mici. Să nu mai spun de femeile asiatice care folosesc un fel de aparat care să le întindă și alte numeroase intervenții chirurgicale, deci nu cred că sunt prea eficiente acele pastile.
Dacă totuși dorești să te mai întinzi îți propun să practici sporturi în acest sens ca înot, baschet, volei, gimnastică, etc
Cu toate cele menționate de mine, corpul este al tău iar decizia îți aparține, căci responsabila de el tu ești și nimeni altcineva și e bine să te simți bine în propria ta piele.
Multă sănătate.
Biotina ajuta la cresterea parului si a unghiilor, nu si la cresterea in inaltime.
Din pacate, cresterea in inaltime este mostenita genetic de la parintii tai si nu poti sa o influentezi cu nimic!