Bună draga mea! Din ce relatezi tu, mi se pare ca ai dezvoltat o ușoară anxietate și depresie pe tema asta. Și eu am avut impresia ca îmi cad dinții din fata. Când a apărut periuța aia de la Colgate cu creionul ăla de albire ma dădeam cu el 1 data pe zi, adică dimineața când mă spălam și tot așa din grija excesivă ma uitam la ei in oglinda sa ii văd cât sunt de frumoși și parca vedeam linii subțiri pe ei și se mișcau și ma dureau. Eu singura mi-am indus lucrul acesta in minte și ma simteam groaznic. Am început sa nu ma mai gândesc, sa îmi continui viața cum era înainte de acest eveniment și totul a revenit la normal.
O durere in acea zona este normala după o lucrare de plomba pe incisivi (sunt niște dinti destul de solicitați). Eu zic sa nu te alarmezi, ia un antiinflamator, dacă te doare iei un Ketonal și îți vezi de treburile tale zilnice. O sa îți treacă in câteva zile. Pur și simplu nu te mai gândi și efectul Placebo o sa își facă simțită prezenta. Pune și o rugăciune de sănătate seara și o sa vezi ca treaba e buna. Multă sănătate!
Cum sa aștepți atâta? Ce te faci daca începe să doară contele insuportabil și cabinetele sunt închise...te îndopi de nurofen...
Vb. cu mama ta si spune ca nu mai poti sa aștepți!
Ăștia vor de pe 6 (dupa alegeri )sa ne bage iar in carantina... daca ne baga si sunt inchise 2 3 luni cabinetele ...ai vazut si ti ce a fost in primavara.
Pana cand ajungi la medic uite ce sa faci.
1)sa nu folosești pasta pt.albire (e ffff dura pentru un dinte ca al tău)
2)cumpara flori și te dai cu el pe dinte
3)sa ai nurofen la tine
Si cauta un dentist bun!
Sanatate
*Flor